EDIT: Промяна в плана! Освен тениски се търсят вече всякакви метълски аксесоари - вериги, карабинери, гривни, нашийници и друга дребна железария.
Кординатите на вносител/производител на щамповани тениски...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Кординатите на вносител/производител на щамповани тениски...
Става въпрос за класическите черни тениски с щампи на групи, мотори, черепи и т.н. Имах едни кординати на една фирма, но тя вече приключи дейност, а ми трябва спешно такава фирма независимо, в кой град се намира...
EDIT: Промяна в плана! Освен тениски се търсят вече всякакви метълски аксесоари - вериги, карабинери, гривни, нашийници и друга дребна железария.
Последна промяна от rainheart на Чет 31 юли 2008 8:22, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
rainheart написа:Разходих се до ИлиенциТам ми обявиха цени на едро близки до тези на дребно и там знам метълски тениски на два щанда един зад друг на главната пътека
От фирмата искат да намеря конкретно производител или вносител, без да се занимаваме с посредници, като на Илиенци
да сляза да питам тея в тениската ? само кажи какво да питам ? драсни ми лично най-добре
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм пазарувал няколко пъти от тук
http://www.mosquito-shop.com/
Но сега не виждам каталога, имаше страшно много неща и мисля, че точно това търсиш.
Ако искаш драсни едно писмо и попитай
http://www.mosquito-shop.com/
Но сега не виждам каталога, имаше страшно много неща и мисля, че точно това търсиш.
Ако искаш драсни едно писмо и попитай
Върни се в “ОФФ-Топик - други”