Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 22 юли 2008 19:50

Отново изпъква:

golf_mania_jambol написа:съжалявам ако доблирам темата...но сега в неделя ште се състои 2 кръг на драг реиса :wink: в сливен....предлагам вси4ки колеги от сливен , ямбол,стара загора и околията...да направим една лека срештичка и да ходим заедно на пистата ште бъде чудесно...пишете
Главни букви - ЙОК! Пунктуация - само многоточие... Щ, Ч, Й липсват. Те не са важни! У-то се изхабява бързо, затова има по-често О. mhihi

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 23 юли 2008 14:38

И пак :

golf_mania_jambol написа:еи пи4ове аз съм от ямбол ако има сбирки казваите бе молявисе...много искам да се събирам със себеподобни.......

golf_mania_jambol написа:колега секи които ме види ми говори за неделя..не съм 4ул да е променена ...ама питам........аиде няма ли мераклии да си направим срештичка.....

golf_mania_jambol написа:мом4ета пуснах тема специално за неделя да се уговорим си4ките от на6ия регион...пи6ете там ако искате...яко 6тее да се събереме да им покажем за кво стана въпрос а :twisted:

Отново няма главни букви и никаква пунктуация. :roll:

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 24 юли 2008 18:26

НЕ !

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 25 юли 2008 11:16

DJU написа:aми предполагам че не|е|от маслото добре|е,сигурно е от ябилката щото гледах бая се|е износила

DJU написа:колеги имам голям луфт на скоростния лост и на 3та предавка трудно влиза,да|не|би да|е от ябълката дайте идеи ? кое трябва да сменя за да обера луфта ?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 26 юли 2008 17:54

Skruji написа:С лайсните е трепач. Много ме кефи кола с такиша червени кантове, и така с червен кант по двантата още повече отваря.

Още един, който пише без да си го прочете след това :No

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Съб 26 юли 2008 18:00

mafiota09 написа:колега голфа е супер.успех сас продажбата.ама можеш ли да ми кажеш от каде мога да си намеря и ас такава предна броня?

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Вто 29 юли 2008 21:56

5081 написа:здравейте колеги имам голф 2.0 гти 2е оба4е от доста време имам някав шум отпред от кам скоростите като натисна саединителя и полека полека спира от какво може да е това казаьа ми скорости ма не съм сигорен ако някои е имал сашщия проблем нека сподели

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 29 юли 2008 22:01

toci_81 написа:здр.|имам питане зна4и като карам с 120 играе|ми волана.при скорост 100 не играе.сменил сам макферсони 6арнири накраиници.на 3 стенда ходих последния бе6е в МАРГЕЛ и се така.не дарпа на никаде.ходих да ми видят гуми и джанти и е ок.имам самнени е от балансиора на полуоската 4е се движи тегаво ама се движи.един маистор ми каза да го махна .ама да не стане по зле.даите мнение да не пропускам не.джетата от гаража.благодаря предварително.

toci_81 написа:каво е|това

toci_81 написа:здр.за 30лв сигурно е менте ас си вземах LUK за 94лв единпьт се сменя.

toci_81 написа:здрас имам проблем с парва скорост как да изместя лоста.сменил сам втулки и лос4ета и|сAединител.и пак така.jeeta 16.благодаря.

Във всичките му мнения е така ! :?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 30 юли 2008 7:46

proshev написа:еи шушомиги първо ръчна дърпам само на полигон по кръстовища неси го позволя... защото много лесяндури се навъдиха (само да поясня че съсселяндури нямам предвит хора от провицията , а хора които немогат да карат ) второ немисля че някои от тук присъстващите може да ми кайе каквото и дабило защо ли , защото аз мога и да карам барзо ,да влизам рязко в завоите и още куп работи НО поне мога да се похваля че досега несъм се качил зад волана и на една глътка бира за разлика от 60% от вас . жив пример бяхте и в калояново и на месечната тъкаче ако обичате неме занимажайте с глупости

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 30 юли 2008 12:27

Хора ама не ставайте толкова педантични,де.Според мен целтта на темата беше да се откроят тези които правят фрапантни грешки,които очевАдно са допуснати поради слаба писмена култура,а не да се гониме за по 1-2 изпуснати букви и т.н.На всеки се случва да допуска писмени грешки-съвсем несъзнателно се получава.Въпроса е от самия стил на написаното човек да разбира ,че отсреща си има работа с интелигентен поне среднообразован човек,а не с някакъв полу-примат

Потребителски аватар
XaBaTa™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XaBaTa™ » Сря 30 юли 2008 12:31

Дашо написа:...целтта...Въпроса e...

Повече няма да си говоря с теб mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 30 юли 2008 12:46

Bmw_fen написа:МИсля отре да намина да полова,та как е положението на Волуяк,кълве ли(?) на каква стръв,плувка/дъно,какво кълве

да разведрим малко обстановката ;) :lol:
ти си човека с най-много запетайки в едно изречение :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 31 юли 2008 11:55

chefo_ написа:КОЛЕГА ЗАЩО ИСКАШ ДА СЕ РАЗДЕИШ С ТОВА ХУБАВО МАГНИТУФОН?!
АЗ ИМАМ ЕДНО С ХЕНДС ФРЕЕ И БЛУТУТ АМ ЕДИНСТВЕНАТА ПРИ4ИНА ПОРАДИ КОЯТО НЕ СИ ВЗЕХ ПАИНЕР Е 4Е НЕ МИ СВИРИ МУЗИКАТА ОТ ТЕЛЕФОНА А СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ТЕЛ РАЗГОВОРИ.ТОВА НЕ МИ ХАРЕСА ЗАТОВА И АЗ НЕ СИ ДИГНАХ ЕДНО ТАКОВА ОТ МАГАЗИНА.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ КЪСМЕТ С ПРОДАЖБАТА АКО НЯКОИ КОИТО ЗНАЕ КАКВО ДА ТЪРСИ ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО Е ОТНЕСЪЛ.

КОЛЕГИ ТААЗИ ГРАМУФОН СВИРИ МНОГО ДА ЗНАЙТЕ И РАЗГОВОРА В КОЛАТА Е МНОГО ЯК КАРАШ СИ ГОВОРИШ СИ А НЕ ТИ Е НЯКВО СТРАННО И НЯМАШ БУКЛУЦИ В УШИТЕ ДА ТИ ПРЕ4АТ. ЦЕНАТА Е МНОГО ХУБАВА ТАКА 4Е НЕ СЕ МИСЛЕТЕ.(ЩЕШЕ ДА Е ХУБАВО ДА ИМАШЕ И USB АМА КО ДА СЕ ПРАВИ СЕГА)

Другите ме домързя...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 31 юли 2008 12:52

константин димитров написа:продавам саединител комплект смакнат от пасат 93година-2.0пална ижекция!маховик,оригинален немски,притискателен диск-luk и феродоф диск -sachs-и трите са без забележки няма никаде надрано,нито рабове!!!цена 50 лева-правя чистка на гаража.0895458119

колега.. Ъ-то е на Y(игрек!!!) на клавиатурата.. пробвай да го ползваш

Потребителски аватар
pro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pro » Съб 02 авг 2008 16:06

divakka написа:отличен пален комплект

divakka написа:циалото се продава на части

divakka написа:
mitt написа:Търся да купя двигател за Polo 1,4 16V - 2000г. с код на блока AUA.

имам го звани да се разберем

divakka написа:
Spasov_G написа:Здравейте колеги искам малко помощ или по точно за един приятел , търси си Интерколер за Голф /// 1,9TDI 66 Kw двигател, ако някой има нещо на предвит да ми пише на Л.С. или ако искате направо на GSM: 0896771443 момчето е сериозно и няма да имате проблеми ...........

имам го 100 лв отличен оргинален не менте

Много жалко, че повечето мнения са му изтрити

Последна промяна от pro на Съб 02 авг 2008 18:49, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”