Първият "изгорял" колега от горивото на ЛевИнс
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:36, променено общо 1 път.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leavon написа:Всъщност как ще ми помогне касовата бележка, за да докажа, че буцата лед е тяхна??
Да ти кажа тогава въобще не се замислих за това, а направо запраших на там. А и те се сетиха, веднага за какво става дума. А извиняваме се, ще проверим кой колега е бил на работа, ще оправил работата. Ала бала та накрая ми върнаха парите. Общо взето нали знаеш поговорката гузен не гонен бяга, та то си личи и по държание и по-всичко.

Проблема не е в застрахователите ,а в самите мошеници от бензиностанциите дето настройват броячите,явно като очакват масова кампания за зареждане си настройват броячите на по-голяма горница от обикновено.Примерно миналата година от "горивото "за 30 лв.Голфа 1.6 даде разход 16 /100градско след 20 лв.за диагностика която установи,че нищо и няма на колата и зареждане от друга бензиностанция,разхода си дойде отново на нормалните 8-10 л градско.Лошото е,че и уж реномирани вериги взеха да правят някакви врътки.Така например на 26.12.05 г.преди да тръгна за почивката на ОМВ/франчайзинг по български/ на изхода на Бургас за София заредих в резервоара на Пасата 67 литра бензин,при положение,че резервоара е 70 л.и вътре имаше поне 10-12 л./стрелката беше между червената зона и първата бяла черта/.Съмнявам се,че тръбата от капачката до резервоара събира десетина литра,по-вероятно са ме извръткали.Лошото е ,че нищо не можеш да направиш,как да докажа,че съм имал бензин в резервоара и лъжат.Единствения вариант според мен е да се отиде с някаква туба със стандартна вместимост и ако в 20 л. туба налеят примерно 22 л. бенц -бой с тубата в пачите тъпи 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”