Заслужава ли си Голф4 1.6 с автоматични скорости
-
- Автомобил:
- Двигател:
Заслужава ли си Голф4 1.6 с автоматични скорости
Здравейте на всички.Предстой ми покупката на Голф 4 и ми предложиха такъв вариант с автоматични скорости. Никога до сега не съм карал с такива скорости и малко ме претиснява това дайте мнения по въпроса как се държат тези коли до сега карах audi.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Здрасти Колега
Аз принципно си търкалям Вентилатор 1.6 но малкия мотор 75кс (много доволен) Насочил си се където тябва
Г4 са едни от най добрите модели на
(поне според мен де..
) До колкото знам при Г4 1.6 мотора е с 101кс което не е хич зле
Славят се с добра динамика и приличен разход. Що се отнася до скоростната кутия според мен е въпрос на избор - зависи какво очакваш от колата-дали ти е по- тежичък десния крак
или си по спокоен шофер
Ако си решил да си я търкаляш нормално автомата е удачния вариант(някъде по форума четох че и поддръжката му не е толкова сложна и скъпа) но ако искаш по честичко да се изтрелваш и да му наредиш 4-5 зъба колата е ръчката Успех с покупката 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
1.6 автомат-по скоро не....
Ако цената е добра-може да се замисли човек,иначе не...
От Италия повече коли са КАРУЦИ,без каквато й да е елементарна подръжка (Смяна на масло,филтри,свещи и тн )...
Кола от Италия само от познат,който разбира и пазарува често от там...
Все пак не всички коли от там са зле-моята е от Италия и е супер запазена и лачена-всичко е до предишния собственик на колата...
Ако си търсиш на всяка цена автоматик за Г4-търси 2000 кубика-такива коли са карани от спокойни хора,пък и колата е с доста екстри...
Ако цената е добра-може да се замисли човек,иначе не...
От Италия повече коли са КАРУЦИ,без каквато й да е елементарна подръжка (Смяна на масло,филтри,свещи и тн )...
Кола от Италия само от познат,който разбира и пазарува често от там...
Все пак не всички коли от там са зле-моята е от Италия и е супер запазена и лачена-всичко е до предишния собственик на колата...

Ако си търсиш на всяка цена автоматик за Г4-търси 2000 кубика-такива коли са карани от спокойни хора,пък и колата е с доста екстри...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми да спомена само до сега имах 2 аудита едното австрииско другото италия познай продадох австрииката другото за нищо не го сменям макар че е карбуратор уникална кола е.Голф за първи път ще купувам и просто малко повечко разяснения особенно автомат но ще го видим да познат го докарва и ми каза че е доста запазена така че ще видя като дойде не съм длъжен да я купувам просто се обади а на мен нещо взеха да ми харесват тея коли.
- Dead man
- Контакти:
Ако не си състезател зад волана и колата която ти докарат си струва-мятай се смело на нея...няма да сбъркаш...
Все пак 101 коня за Г4 не са никак малко,200 ги прави без проблем (с ръчни скорости )
А за колите от Австрия-там са яко изгнили заради солта и разтворите по пътищата там....
Ако го вземеш голфчето-не забравяй да почершиш....
(Пия уиски...
)

Все пак 101 коня за Г4 не са никак малко,200 ги прави без проблем (с ръчни скорости )
А за колите от Австрия-там са яко изгнили заради солта и разтворите по пътищата там....

Ако го вземеш голфчето-не забравяй да почершиш....

- Dead man
- Контакти:
Ако идваш към София тия дни се обади да помагам с каквото мога...
Ако не стане сега-пиенето си е пиене,за нова кола се черпи яко...

Ако не стане сега-пиенето си е пиене,за нова кола се черпи яко...

Последна промяна от Dead man на Пет 25 юли 2008 22:08, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”