Впечатления от концерта на Metallica
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
благодарение на неоценима услуга от страна на наш колега успях да се класирам за концерта.
както и очаквах-пълен провал!
беше една идея по добре от пловдив но боже опази ако това ти е първи контакт с тази група-ще намразиш всичко докато си жив!
нема песен дето джеймс да не усра! грам старание нема! грам!
тия които бяха на мейдън знаят че брус от момента в който си отвори устата и ... всичко беше както си го знаеме! без разлика!
металика са може би групата която има най голямо влияние над мене-болен фен съм им! но се усраха много тържествено! много!
оправдаха ми всички очкавания...

както и очаквах-пълен провал!

беше една идея по добре от пловдив но боже опази ако това ти е първи контакт с тази група-ще намразиш всичко докато си жив!
нема песен дето джеймс да не усра! грам старание нема! грам!
тия които бяха на мейдън знаят че брус от момента в който си отвори устата и ... всичко беше както си го знаеме! без разлика!
металика са може би групата която има най голямо влияние над мене-болен фен съм им! но се усраха много тържествено! много!
оправдаха ми всички очкавания...

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Васе, Васе...
Стара истина е, че Джеймс не може да пее на живо
Не се вталявай толкова
Аз прослушах метъл с тази група. Израснах с нея. По ред причини преди девет лета не можах да ида в Пловдив. От този концерт съм повече от доволен. Имаше смисъл да отида и не съжалявам грам. Радвам се, че ги видях на живо и ще запазя този спомен за цял живот
След малко пускам снимките
Стара истина е, че Джеймс не може да пее на живо

Не се вталявай толкова

Аз прослушах метъл с тази група. Израснах с нея. По ред причини преди девет лета не можах да ида в Пловдив. От този концерт съм повече от доволен. Имаше смисъл да отида и не съжалявам грам. Радвам се, че ги видях на живо и ще запазя този спомен за цял живот

След малко пускам снимките

- Cee
- Автомобил:
- Двигател: AMX
[quote="vaskoto1"][/quote]
Може би,сички бяха толкова натаралянкани ,че едвали вообще са забелязали нещо такова ... иначе METALLICA са все пак
Айде като за край
http://www.youtube.com/watch?v=wLBpLz5ELPI

Може би,сички бяха толкова натаралянкани ,че едвали вообще са забелязали нещо такова ... иначе METALLICA са все пак

Айде като за край

http://www.youtube.com/watch?v=wLBpLz5ELPI

- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Джеймс беше много зле, аз гарантирано съм пял повече от него и с повече старание! Отделно... само на мен ли ми се стори, че имаха проблеми с тока в началото? Третото нещо, което не ми хареса беше публиката - можа да се раздаде повече! Четвъртото бяха кенефите и бирата
30-40 кенефа за цял стадион и бира само долу на терена!
Иначе аз бях през 15 вход, 32 блок за подгряващите групи! Оказа се, че с нашите билети може да останем само в бек стейджа, но срещу скромните 7 лева с един приятел се намърдахме пред сцената. От дясната страна само двама се опитахме да направиме пого, но получихме много порицания от пенсионерите
Ако е имало някой в този район сигурно ни е видял да се търкаляме
Аз съм с мохоук, а той с почти гола глава
Много минуси имаше този концерт от към техническа и организационна част, групата не се раздаде, НО това са МЕТАЛИКА и всеки ден бих ходил на техен концерт и всяка сутрин бих се събуждал махмурлия, с крив врат и пресипнал глас!

Иначе аз бях през 15 вход, 32 блок за подгряващите групи! Оказа се, че с нашите билети може да останем само в бек стейджа, но срещу скромните 7 лева с един приятел се намърдахме пред сцената. От дясната страна само двама се опитахме да направиме пого, но получихме много порицания от пенсионерите

Много минуси имаше този концерт от към техническа и организационна част, групата не се раздаде, НО това са МЕТАЛИКА и всеки ден бих ходил на техен концерт и всяка сутрин бих се събуждал махмурлия, с крив врат и пресипнал глас!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”