Концерта беше страхотен, чудесен, невероятен!!! Публиката даде най доброто от себе си - Металика отвърнаха подобаващо. Ако искате да слушате Металика в студиен вариант - купете си касетка диск или каквото ви трябва и си стойте в къщи - Джеймс никога не е бил добър на сцена.
Невероятното изживяване METALLICA ни се случи - ние сме щастливци.
Впечатления от концерта на Metallica
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
M4r1qn написа: Ако искате да слушате Металика в студиен вариант - купете си касетка диск или каквото ви трябва и си стойте в къщи
METALLICA ни се случи - ние сме щастливци.
аз няма какво да добавя

п.с. говори се, че като издадат новия албум, той ще се предлага и в комплект с двд от концерта. във всяка държава, където е имало концерт, ще има двд от съответната страна.
мога само да кажа, че знаят как да продават продукта си

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
веселин написа:vaskoto1 написа:шоуто беше яко!
на One си стана война ебаси...![]()
имаха некви проблеми в началото с екрана ама тва не е в твоя ресор...![]()
Браво на пиротехниците значи!!!![]()
![]()
Евала колеги!
ето малко нагледно, това намерих "засега", не съм го правил аз клипа
http://www.vbox7.com/play:ba57c022
-
- Автомобил:
- Двигател:
Васе адски си прав за мотивацията с която пеят повечето стари и то много можещи пък и нови банди. Металика имат огромен принос в развитието на метъла особено силно в ранните години но те не дават вече същата емоция нека някои не разбира че свирят слабо.. и се радвам че си усетил онова нещо което дават Мейдън и Брус може дори не ги слушаш толкова упорито но знаеш какво искаш да чуеш и как да се чувстваш . Много пъти съм казвал Брус е харизма в хеви метъла неговият заряд за концертите може да се сравни единствено с експлозия от глас и чувства и те докарва до едно особено състояние на духа което човек изпитва само в особени и специални моменти... неговата амбиция сила и скорост на пеене изгаря всичко прогнило в обществото той дава това от което имам нужда всеки път .. той стои здраво без промяна и по точно колкото повече остарява дава нов тласък на музиката като такава каквато беше през 70-те и 80-те много добре хората разбират какво значеше музиката тогава .. той е невменяем,кавито между впрочем сме ние всички които обичаме тази музика затова ми е мисълта. Съжалявам ако засягам някой фен на Металиката обаче това е моето его затова го казвам тук. Никога няма да спрем с тази музика никога ето това е важното.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Покрай тези искренни чувства - " от осанна до разпни го " много емоции се събраха - да метеме , а
Важното е , че пиротехниците сr свършиха работата - METALLICA , никога няма да ги е грижа за нас , те се раздават за държавите от които имат големи приходи от продажби - на нас бедните фенове теглещи МР3-ки , ще гледат като на motherfuckers

Важното е , че пиротехниците сr свършиха работата - METALLICA , никога няма да ги е грижа за нас , те се раздават за държавите от които имат големи приходи от продажби - на нас бедните фенове теглещи МР3-ки , ще гледат като на motherfuckers

Върни се в “ОФФ-Топик - други”