Една тъжна истина за нашия живот

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Съб 26 юли 2008 14:09

Трогнат съм!!! :cry:

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Съб 26 юли 2008 15:12

Хубаво е човек да си спомня миналите години с усмивка,но все пак да живее в настоящето.В днешно време имаме неща които да облекчат ежедневието ни,така че да сме доволни.. не е хубаво да се съжалява.Аз лично не искам да се връщам назад да си спомням миналото най малко да се върна за да искам да живея в него.

cceeccoo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cceeccoo » Нед 27 юли 2008 9:03

Спомени,спомени...... :cry: ,рових в мазето но само това открих от тези години:ИзображениеИзображение,втората снимка е за млади''състезатели'' :D

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 27 юли 2008 12:59

Аз таз игра последната с количките още я паза ,като имама една доста пъти ъпгрейвана количка която върви много,само че моята писта е малко по-дълга и има едни такива където се кръстосват двата пътя и количките си сменят местата един вид.много и се радвах :cry: ,тогава за съжаление нямахме компове и NFS във всичките му състезания,за наз тез игри бяха състезание :(

Между другото имам доста такива игри запазени в МОнтана и мисля малкия кат подрасне да го закърмя с тях :twisted: ,а какво имам:хокей,футбол,аутобан с колички,железен конструктор с болтчета и гайки и разните му там колеца и оси,асоциаций,железни колички доста запазени малки и големи.................и още много неща който неси ги спомням ,но знам че ги имам и ще ги преведа в действие :wink:

Потребителски аватар
izcrazy
Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
Двигател: AAZ

Re: Една тъжна истина за нашия живот

Мнениеот izcrazy » Нед 24 апр 2011 1:26

здравейте :) аз съм роден 1993.Помня преди доста време някаде 1998 -2004/5 се сабирахме пред блока и лафихме,играехме на стражара и апаши,жоманка,гоненка и още какво ли не.След като си взехме PC-та всичко стана много зле,тези зарибителни игри,сайтове развалиха всичко.По цял ден стоиш в къщи и са чудиш какво да правиш,питаш някой дали му се излиза : -Аааа...нене гледам филм,Играя една много яка игра... :019:
Честно казано и аз бих искал да се върна в 1998 :) тогава беше радостта.Сега е пълен айляк :х :не: :censored

Потребителски аватар
izcrazy
Автомобил: Vw Golf 3 Variant 1995
Двигател: AAZ

Мнениеот izcrazy » Нед 24 апр 2011 1:29

cceeccoo : продаваш ли я тази игра търся я от доста години много бяхме се зарибили да играйм футбол на нея

Потребителски аватар
rangel_80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rangel_80 » Нед 24 апр 2011 7:37

аууу,бяхме по лоши и от ято скорци,от където минехме,опустошавахме черешите,след нас оставаха само клони и шума scare

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Нед 24 апр 2011 7:44

Едно време висяхме по пейките, по разни поляни, палехме огнове, печахме картофи, сирехме на китари и пеехме песни, някои от които днес станаха част от чалгаджийската действителност, въпреки че нямат нищо общо. Не съжелявам за времето, защото не си струва, знам че днес може и по-хубаво да е, както си го направим за нас и за децата ни, от нас зависи.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пон 25 апр 2011 1:21

Днес успях да се разходя в Софията от моето детство - когато на улицата пред нас играехме на народна топка, момчетата ритаха мач - и я за два часа мине една кола, я не мине... спокойно, красиво...
Оказа се, че по тротоарите може да се ходи :shock , не са превърнати в паркинги - това го бях забравила вече, че дори го е имало някога...
ИСкам всеки ден да е Великден!!!

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Пон 25 апр 2011 6:57

Силно се надявам и моите деца някога да си спомнят с носталгия за детските си години... като мен

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Вто 26 апр 2011 22:02

Чета и се питам дали не съм един от най-старите в този форум???Моето детство бе през 60-те(играчките ни тогава бяха дървени,нямаше телевизия във вторник и петък(после в петък имаше само руска телевизия),юношеството ми бе през 70-те-времето на социалистическото псевдопуританство,което разчупвахме с "упадъчна музика",а в 80-те вече бях студент,женен с дете...даааааааааааааааа....

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 26 апр 2011 22:21

Ех спомени,спомени.Само те ще ни останат.Днешните деца не знаят какво е истинско детство.Циклят по цял ден пред компютрите и затъпяват с всяка изминала година.Тъжно,но истина.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 27 апр 2011 10:51

joker написа:Чета и се питам дали не съм един от най-старите в този форум???Моето детство бе през 60-те(играчките ни тогава бяха дървени,нямаше телевизия във вторник и петък(после в петък имаше само руска телевизия)...

????Обаче имаше румънска телевизия преди да има още българска.
А маслобойната помниш ли? Лимонадената фабрика? стария хан където е сега "Донбас"?; старата автогара където е сега Макдрайв? Квартал "Чайка " го нямаше още, а имаше стари вили и нмного зеленина. А старите хали на Владислав с делфиново филе ??

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 27 апр 2011 21:44

kris11 написа:
joker написа:Чета и се питам дали не съм един от най-старите в този форум???Моето детство бе през 60-те(играчките ни тогава бяха дървени,нямаше телевизия във вторник и петък(после в петък имаше само руска телевизия)...

????Обаче имаше румънска телевизия преди да има още българска.
А маслобойната помниш ли? Лимонадената фабрика? стария хан където е сега "Донбас"?; старата автогара където е сега Макдрайв? Квартал "Чайка " го нямаше още, а имаше стари вили и нмного зеленина. А старите хали на Владислав с делфиново филе ??

Хехееее....тогава живеех в Шумен и идвах във Варна само на море...както казва шуменеца Тодор Колев..."О Варна-пристанище на Шумен"!!!!Във Варна дойдох през 1972 г,когато построиха Рупи...пардон Чайка!

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пет 29 апр 2011 7:50

Сега като си спомня всичките игри къде сме играли - цък-цък, шише, филми и другите класики разбира се, малеее не можеха да ни приберат вкъщи. Баси как сме издържали по цял ден да играем хахах. Нямаше кабелна мабелна - кво гледате е - ем първа или втора, няаа би ти ви няаа канал 1, нова, мова mhihi . Най-важното, за което и най-съжалявам сегашните младежи е, че нямаше дроги, алкохоли и т.н. Сега гледам 14-15 годишни пишлемета - ари зими една финландия и идвай да пийми :banghead:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”