Да си купя ли Голф тройка?
Да си купя ли Голф тройка?
Моля помогнете в избора:че ще е комби е ясно заради детето, с пет врати ще е, ама да бъде ли Голф тройка комби или Ауди 80 или друго? От двойката съм МНОГО доволен, ама се клонирах и ни е малка.
От значение се и разхода, цените на частите, здравината. А и дали скоро ще искат Евро 2 и тук.
Дайте съвет.
От значение се и разхода, цените на частите, здравината. А и дали скоро ще искат Евро 2 и тук.
Дайте съвет.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:35, променено общо 1 път.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По точно ако нямаш парици В-4 Авант,че им са повече годинките-последните са 94 г. и може да се намери за около 6000-6300 мах.Вярно е ,че са красиви,но поддръжката им е значително по-скъпа от на Голф3,освен това моторите им до 2.0 кубика 115 к.с. идват слабички за купето и автомобила е доста по-тромав в сравнение с Голф с идентичен мотор и съответно гори доста повече ,а за по-големите мотори /2.0 -16V;2.3 R5;2.8 V6 обикновено са слаби джобовете на собственика.ТДИ мотора пък трудно се уцелва на тея години автомобил да е читав и безпроблемен.На всичкото отгоре това не е практично комби за семейство,доста по-тясно и неудобно е от на Голф или Пасат Вариант.Единственото предимство му е,че е доста по-красиво и динамично изглеждащо комби,а и качеството на изработката и удоволствието от карането също не са за подценяване. По-практичния избор за мен обаче си остава Голф или Пасат Вариант,които и по-добре държат цената си и се продават по-бързо от Ауди,по-икономични са и с по-евтина поддръжка.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:35, променено общо 1 път.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Ако наистина искаш добра кола и имаш достатъчно пари - Ауди А4 Комби ТДИ
Ако не, според мен пасат е по добриа избор от Голф комби. И да е ТДИ щото с това дете ще имаш разходи и подобре парите си да ги даваш за него, отколкото за колата
И да се похвалиш после какво си купил, ей!
и да BBQ Beer Beer Beer

Ако не, според мен пасат е по добриа избор от Голф комби. И да е ТДИ щото с това дете ще имаш разходи и подобре парите си да ги даваш за него, отколкото за колата

И да се похвалиш после какво си купил, ей!
и да BBQ Beer Beer Beer
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”