пасат 2.5 tdi изгуби мощност-ventoman го оправи
пасат 2.5 tdi изгуби мощност-ventoman го оправи
сори но не мога да се оправя с търсачката.пасата се форсира нормално но не може да вдигне повече от 50-60 и няма никакъв ряз. забравих да кажа че е автоматик.турбината също се чува,а скоростите се превключват нормално.филтрите ремъците и маслата са сменени,но не съм я карал на диагностика досега. плс малко помощ
Последна промяна от bnv на Нед 03 авг 2008 8:22, променено общо 1 път.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: пасат 2.5 tdi изгуби мощност не мога да се оправя с търс
bnv написа:сори но не мога да се оправя с търсачката.пасата се форсира нормално но не може да вдигне повече от 50-60 и няма никакъв ряз. забравих да кажа че е автоматик.турбината също се чува,а скоростите се превключват нормално.филтрите ремъците и маслата са сменени,но не съм я карал на диагностика досега. плс малко помощ
Колко скорости превключва до 50-60 , една компетентна кмпютърна диагностика , някой дуг лев и карай безгрижно .
Няколко са нещата който могат да са пречинител за този проблем !
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Ventoman написа:bnv написа:сори но не мога да се оправя с търсачката.пасата се форсира нормално но не може да вдигне повече от 50-60 и няма никакъв ряз. забравих да кажа че е автоматик.турбината също се чува,а скоростите се превключват нормално.филтрите ремъците и маслата са сменени,но не съм я карал на диагностика досега. плс малко помощ
Колко скорости превключва до 50-60 , една компетентна кмпютърна диагностика , някой дуг лев и карай безгрижно .
специално на тоя модел може да бъде по4ти от вси4ко(като по4неш от дебитометър и стигнеш до помпа)като караш на типтроник би трябвало да изредиш скоростите без проблем
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niks76 написа:Ventoman написа:bnv написа:сори но не мога да се оправя с търсачката.пасата се форсира нормално но не може да вдигне повече от 50-60 и няма никакъв ряз. забравих да кажа че е автоматик.турбината също се чува,а скоростите се превключват нормално.филтрите ремъците и маслата са сменени,но не съм я карал на диагностика досега. плс малко помощ
специално на тоя модел може да бъде по4ти от вси4ко(като по4неш от дебитометър и стигнеш до помпа)като караш на типтроник би трябвало да изредиш скоростите без проблем
Нямах в предвид типтроника но както и да е , да не станем пак неразбрани .

Я ела да видя и аз дали компа не казва нищо или някой не разбира неговия език

Последна промяна от Ventoman на Нед 27 юли 2008 22:03, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
dobrinb глей сега пич,аз със търсачката се понаучих да работя и наистина има много изписано.моля колегите за малко инфо за да не ме е....т майсторите-това ти заминало и това и това и това и т.н.в темите които намерих има много терминология а пък аз съм пълен лаик с двигателите и сигурно като много други колеги съм патил от майстори.молбата ми е простичка ако му се занимава на някой да ми обясни горе долу от какво може да забива(ПРОСТИЧКО).в много от темите колеги описват подробно(ЕВАЛА)как и какво са сменили,ама аз няма да сменям сам нищо щото не разбирам грам(гледам го тоя двигател като голям камък)
и гледам да не сменя куп здрави работи за тоя дето духа.сори ако съм подразнил теб или някой друг с това. просто търся съвет за да съм ГОРЕ-ДОЛУ подготвен за пред майсторите.

пък и за тая грешка майстора казва че бил клапана дето управлява турбото H75 май.ОБАЧЕ НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЧЕ Е ОТ ТОВА каза също.така и от тук нататък сядам и чета форума-може да е зацапана геометрията на турбото, може да изпуска някой вакум,може да е износена геометрия на турбото,може и самото турбо да е,може да е катализатор,може да е проблем в датчика на налягането и т.н.и направо ми идва да се гръмна карам я само 5к.
Върни се в “Дизелови агрегати”