Току що ме спря Шерифъъъът

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Току що ме спря Шерифъъъът

Мнениеот lowrider » Пон 28 юли 2008 7:30

Леле голям страх mhihi, излизах с една девойка и се прибирам развълнуван и съм прекрачил ограничението от 45мили в час само с 35 отгоре, и гледам един грозен сатурн пред мен, тъкмо си мислех да го финтирам в насрещното и си пускам мигача, когато от нищото цялата ми кола светна, ем не беше нито от мигача, нито от космически кораб, беше един Шериф с Dodge Charger V8 Hemi, ако искате ми вярвайте като карах по магистралата преди това със 100на си мислех крайно време е да ми пишат един тикет, днес е денят... И отбивам аз, космичът отзад продължава да мига, идва шерифът, аз съм изтръпнал, осветява ме с някакво фенерче със 20лед-а и ми казва ухилен: 'много бързаш, а', аз отговарям: 'А наистина ли', почнаха обяснения от село съм и за малко, давам си БГ книжката и го заковавам с 'това новият чаланджър ли е', той: 'не това е новият чарджър', аз пак 'ама със СРТ10 от вайпър ли е', 'мне само голямото хеми В8', 'аха' казвам ухилен :), та взе ми документите , бави се 10мин аз вече се потя яко, щото угасих колата и климатика не бачка, идва и ми казва 'абе ти си за голям тикет, ама с тия твойте документи, не знам дали изобщо имаш право да караш', 'ооо' почвам аз ' това е интернационална книжка mhihi ' човека пак ми се усмихна и ми каза айде лека и по-бавничко, BUDDY, ей това последното направо ми сгря бедната душа още повече :oops:
Мерси за вниманието :) Действието се разви преди максимум 10 минути, утре снимки на мацката mhihi

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 28 юли 2008 7:33

ахахахахахах е това е .и пари не искат :)...... моля без откровен спам :)

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Пон 28 юли 2008 7:43

А не те ли наведе над предния капак леко разкрачен? :D

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 28 юли 2008 7:44

Tyan написа:ахахахахахах е това е .и пари не искат :)...... моля без откровен спам :)

Малко ми трябваше да извадя по една бира и да метнем наздравиците на капака на ХЕМИ-то mhihi
Тук и 2000$ да предложиш не само, че няма да ги вземат ами диркетно белезниците и в джейла

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 28 юли 2008 7:48

Записки от УСА :

Тръгвам за работа към 22.00 и си спазвам нормалния път и идва ред на едно мостче (които се дигат като минават корабите) където е яко сръмно и точно преди него светофар. Точно 20-30 метра преди светофара светва жълто ( следва червено ) от там както си карам 1.8 електрона инжекция хвани педала до дупка. Ограничение на моста в населено място 15 Мили.
Кой гледа колометража доволен, че съм на моста и летя с 50.
Както само прекосих бриджа и зад мене се залепи стартрек за има няма 1 секунда ме настигна, това ми е първото пул овер и вече съм на ръба на мозъчен удър :
- Добър вечер имате ли идея с колко карате;
- Да ( няма и смисъл да се обестнявам );
Подавам документите, а застраховката на колата изтекла от преди 1 месец, книжката БГ Интернатионал както казва колегата горе mhihi;
Гледа копъра докс умно умно и от чувам някакъв шум от тип галоп на 300 коня. Покрай нас профучават 2-4 расери от точно тип бързи и още по бързи. Светещи, ревящи а зад тях 2 полицейски коли се опитваха да ги настигнат. Копъра както държеше моите документи ми ги подаде бързо бързо и ми вика друг път недей да караш бързо. Запали и за 0 време изчезна от поглед.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 28 юли 2008 8:02

Ох и аз да добавя нещо, действието се разви до една бензиностанция, не знам дали на всички е известно, но средностат. американец като види полицай и вцепенява, блокира и не може да извършва дори едното елементарно действие, с което по принцип е зает ментално недоразвитият му мозък, тааа седим си до бензиностанцията, светлините осветяват изкуствения райграс в 2-3 мили раидус, двата бойни фара са насочени във врата ми (мамка му ако беше краун викторийка щях да я позная в тъмното и щях да намаля от рано, ама на тия чарджъри не съм им свикнал и като ги видя не ги броя за патрулки - лирично отклонение) , всички около нас карат с 10мили и са захапали волана с две ръце и уста, всичко хубаво обаче един чичка излиза от бензиностанцията със своя стратус и до толкова го е хванал гипсът, че в 1 и нещо през нощта излиза на пътя без фарове, докато си лафехме тихо и кротко за американ масъл енджинс шерифчето се обърна и така изкрещя, ама чак не знам от къде го извади тоя глас 'TURN THE LIGHTS ONNNNNNNNNNNNN' и тоя в стратуса да вземе да го чуе естествено, като пусна волана, взе да криволичи, но накрая намери копчето и пусна Н4ките, много смешно беше :)

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пон 28 юли 2008 8:07

Къде са снимките на мацката :lol:
По темата, пак добре си се разминал. Май американските куки са по разбрани от наще или бъркам. Въпреки, че би трябвало да е обратното. :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 28 юли 2008 8:25

zdravko_dimitrov1986 написа:Май американските куки са по разбрани от наще или бъркам. Въпреки, че би трябвало да е обратното. :wink:

Лично не съм видял да дебнат зад храсти и да скачат пред колата все едно се опитват да хванат престъпника на века.
Но всичко си има лоши страни, както една вечер :
Прибирам се от работа в 3.30 и решавам да мина на пряко а шорт кът'а минава през една богаташка махала. Спирам си на светофара в 3.40 :shock :shock и си чакам зелено на пътя никой ама никой.
Тръгвам си и точно от дястно шеви импала и копъра завива на чевено като ме видя с евтината кола в скъпия квартал. Кара зад мен бумпер до бумпер и ме следеше стриктно да направя нещо. Имах чувство, че искаше да се заяде.
Карахме така един след друг много време и вече влизаме в града който е разделен на 3 части и полицаите са подчинени на своите райони ( все едно бягам в мексико ). И в една огромна улица осветена широка светнаха бурканите. Спирам си гася си вадя си ръцете от джама. Идва и се почва разпита, кой съм от къде съм какво правя в града къде живея, имам ли хеморуиди, защо съм рошав, става ли ми п*шката. Обаче аз железен имам си всичко, книжка от УСА захтраховка всичко. Няма за какво да се хване. Отварям багажници. Дойдоха още 2 коли само седят и зяпат. Накрая ме пита аре йоу токсикатед ( пихте ли ), от там дръж си носа, хвани си гъза скачай на един крак направи ха ме клоун :evil: :evil:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 28 юли 2008 8:42

Хаха - американските куки - много страх им имат там обаче - няма 6-5. Полицейска държава направо - без майтап. Мен също веднъж ме спряха (не карах аз - возех се) в един баровски курорт за обратни в Мейн, защото бяхме с ебаси очуканото шевролетче. Всъщност това беше буклукчийския "трък" на курорта, в който ние бяхме, и тоя, дето го караше, го взе назаем да се повозим. :Mr Green Fun
Като бачках рецепционист и нощен супервайзор в хотела, най-лесно се оправях с шумни компании, които не искаха да си лягат и дивееха до късно, с "I am calling the cops". След тази реплика гасяха лампите, и без значение колко са пияни или дрогирани, си лягаха да спят без да гъкнат.
И мен веднъж ме спряха докато се разхождах - нямах какво да правя, беше след 11-12 през нощта (тъкмо приключих смяна на рецепцията) и реших дасе поразходя. А там да видиш пешеходец е странно (всички дебелаци се движат с колите си), камо ли толкова късно. Спират зад мен полицайчетата - какъв си, откъде си, какво правиш тука в тоя късен час...как да им обясня че просто се разхождам - за тези плужеци това е непонятно занимание. Записаха ми данните и ако се беше случило нещо през нощта, щяха бързо-бързо да ме привикат. Тиквеници. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 28 юли 2008 8:46

Амии и те не са много в час, преди седмица един се беше метнал с интерцептора в една нива, опитвайки се да блокира един камион, явно не успял да спре на пътя беше на средата на нивата и святкаше, камионът иначе беше спрял и нашият рицар го обикаляше и изобщо не му пукаше за потрошената му краунка, ама те кой знае какъв бюджет имат за потрошени патрулки, даже сигурно са задължени да го изпълняват като по план деа...абе повживяват си се и те, не е като да не се вземат на сериозно, вярват си доста :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 28 юли 2008 9:04

lowrider написа:ама те кой знае какъв бюджет имат за потрошени патрулки,

В Чикаго като бях на гости съм виждал скрап ярд спесиал само за полицейски коли, надрани, блъстнати, чукнати. И яко се търгуваше от там, повечето таксита бяха виктории.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 28 юли 2008 9:05

lowrider написа:Амии и те не са много в час, преди седмица един се беше метнал с интерцептора в една нива, опитвайки се да блокира един камион, явно не успял да спре на пътя беше на средата на нивата и святкаше, камионът иначе беше спрял и нашият рицар го обикаляше и изобщо не му пукаше за потрошената му краунка, ама те кой знае какъв бюджет имат за потрошени патрулки, даже сигурно са задължени да го изпълняват като по план деа...абе повживяват си се и те, не е като да не се вземат на сериозно, вярват си доста :wink:

Хаха - бюджет за потрошени патрулки - тва може само в Америка да го има - страната на неограничените възможности и безграничните абсурди. :D Абе сигурно бая доклади ще трябва да изпише за това, ама ще я оправят или ще му дадат нова. Готини колици карат там ченгетата - и все новички. И като се сетя за нашите полицайчета с Ладичките...
Тия без маркировка са най-гадни - гледаш го - нормална кола, ама като пусне бурканите и светне като космически кораб - става дебело. :D :wink:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 28 юли 2008 9:07

Евала на Шерифа, държал се е като джентълмен :kef:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 28 юли 2008 9:19

Stefan написа:Евала на Шерифа, държал се е като джентълмен :kef:

А джентълмен - не му се е занимавало просто. Объркал се е от документите, които е видял, не е знаеел какво да прави, защото американците са тъпанари, и като се сблскат с нещо необичайно, блокират тотално - направо забиват и не знаят какво да предприемат.
Колега, другия път внимавай, че такова нарушение си е за доста солиден ticket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 28 юли 2008 9:21

а ако го препсуваш на бг с усмивка на физиономията, какво ли ше стане? аз по немско така си ги псувам и ми се радват...mhihi mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”