Каква кола да си купя?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Съб 26 юли 2008 1:35

overthetop написа:искам да взема най-новата и кадърна кола за тези пари това е.

Вземи си японско. Изобщо не виждам какво се чудиш. Скъпи им били частите ... първо не толкоз че са скъпи, ми по трудно се намират, обаче пък не се чупят така малоумно, особено пък толкоз нова и ако е и под 200 000 ще се родиш след тая тройка ... Аз лично си признавам честно, последния ми фолскваген е това дето го карам в момента, особено след като покарах една мазда, направо не ми се качва на мойта.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 юли 2008 9:51

landwarrior написа:
Rabbit_TDI написа:Ето няколко предложения за 10-14 к лева.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lexus_IS_200

Ама ти понеже ще питаш 100 човека ,ще се интересуваш от подрръжка и части и ще искаш да е 2006 та година за 10к лева и да има пространство за багаж и да играеш "брейк" на шофйорската седалка ще си купиш някоя "френски или италиански маркетингов продукт" дето в него има 90 % практичност и многофункционалност и 10% кола. :lol: /не се обиждай колега ,ама просто така предполагам/

каде са тия лексуси Is200-ци за по 11-14к бе пич в мобилето има два за по 30к ,да не в Карлово да има заводче нещо да ги правят още и за това такава цена да са там може би ?

Я пак си включи мобилето - 5-6 бройки 99-2001 за 13к-16к.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 юли 2008 9:52

canyoubounce написа:Ела до Лондон колега и си земи една астричка 2003та за 2000 паунда и си ти :)

Голяма далавера - си купиш хобува кола и да не можеш да изпревариш.В наще обяви също има внос от ангрлия на 2 пъти по-ниски цени.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 юли 2008 9:53

Gigabyte написа:Като нещеш голф 4 и искаш нова кола си купи Dacia Logan :lol: :lol: mhihi

Новия модел се казва Сандеро - прилича горе долу на кола - има вече дръжки на вратите.Ама цената на практика е поне 20к лева за климатик ,еърбег и още някви минимално нужни екстри и накрая па не е кола :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 юли 2008 9:55

dj_tuhla написа:

Вземи си японско. Изобщо не виждам какво се чудиш. Скъпи им били частите ... първо не толкоз че са скъпи, ми по трудно се намират, обаче пък не се чупят така малоумно, особено пък толкоз нова и ако е и под 200 000 ще се родиш след тая тройка ... Аз лично си признавам честно, последния ми фолскваген е това дето го карам в момента, особено след като покарах една мазда, направо не ми се качва на мойта.

Хубавите японки са след 2003 /освен тоя лексус дето посочвам/ ,а те са поне 20к.За 10-12к японките вътре са некви бледи копия на Вектра Б :lol: /Изключвайки може би Хонда Прелюд/

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Пон 28 юли 2008 10:40

Купи си червена ,метализе най-добре.Червените са най хубави ,нови и евтини. :lol: :lol: :lol: Може да питаш и какъв телевизор да си купиш,ако питаш мен черен .Наистина не мога да повярвам,че има такива хора има някакви пари и не знае какво търси и иска баси филма ,или може би търси внимание :lol: Добра тема да се види кой от форума каква кола би си купил ако пусналия темата му даде парите ,които и без това не знае за какво да похарчи .

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Re: Каква кола да си купя?

Мнениеот chinadracon » Пон 28 юли 2008 14:45

overthetop написа:
chinadracon написа:Мога да ти кажа от личен опит, че 11 бона със сигурност няма да те оправят за Голф 4 +това след 2001 +дизел... :?
Моя е 99 година, бензин, взех го за 10 500 и и вкарах до момента в него поне още 3000-4000 лева, така че не се заблуждавай, няма да се справиш с 11 000 :idea:

брех...какво му беше че още 4к си сложил? а и между другото колко ти гори градско и извънградско?

Ами я да видим - валутно каско в БУЛИНС - 700 лв; 4 нови зимни гуми Michelin Alpin - към 550 лв; основните "истории" при купуване на втора ръка кола /ангренажи, антифриз, масла.../ - 660 лева; алтернатора замина след първата година - 350 нов; 210 лв за нов механизъм на стъклото на шофьорската врата, понеже ме прецакаха с него при покупката; и още някои текущи ремонти - ето ти ги към 3-4 к как стават от нищо, така че хич не си е евтина за поддръжка кола Голф 4 :!:
А за разход - около 10 градско, на извънградско доста добре се държи - 6.5 средно...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 28 юли 2008 14:48

удоволствието да караш голф 4 - безценно.

ако си правите такива тънки сметки колко пари ще похарчите по колата си по добре не се захващайте.
това е инвестиция без възвръщаемост.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пон 28 юли 2008 15:01

zaro написа:удоволствието да караш голф 4 - безценно.

ако си правите такива тънки сметки колко пари ще похарчите по колата си по добре не се захващайте.
това е инвестиция без възвръщаемост.

:да: love.vw

Ivo_Jazzin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivo_Jazzin » Пон 28 юли 2008 15:10

За тези пари Renault Megane горе-отговоравя на твоите изисквания, ако те кефи шантавата задница на хечбека.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 28 юли 2008 19:52

Лайно Меган е най голямата глупост в която съм се возил
тази тама е за :lock:
Това, че ти не харесваш дадена марка кола, не означава, че трябва да заключим темата на колегата!
Имаш право на мнение, но можеш да го кажеш и по друг начин
mod edit: batmilko

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Пон 28 юли 2008 21:38

dj_tuhla написа:

к'ва мазда си карал ми е интересно ?

Потребителски аватар
overthetop
Автомобил:
Двигател:

Re: Каква кола да си купя?

Мнениеот overthetop » Сря 30 юли 2008 15:49

chinadracon написа:Ами я да видим - валутно каско в БУЛИНС - 700 лв; 4 нови зимни гуми Michelin Alpin - към 550 лв; основните "истории" при купуване на втора ръка кола /ангренажи, антифриз, масла.../ - 660 лева; алтернатора замина след първата година - 350 нов; 210 лв за нов механизъм на стъклото на шофьорската врата, понеже ме прецакаха с него при покупката; и още някои текущи ремонти - ето ти ги към 3-4 к как стават от нищо, така че хич не си е евтина за поддръжка кола Голф 4 :!:
А за разход - около 10 градско, на извънградско доста добре се държи - 6.5 средно...

бах мааму аз кат взех 3ката и никви проблеми до сега...даже не ми се дава щото нищо и няма поне счупена да беше :) ама искам нещо по хубаво и да е дизел :)
направо си мечтая за голф 4 :)) нема кво да кривя душата май :)
в краен случай астра
добре де той твоя голф за кво гори толкова много уж не е толкова мощен пък....аз ми се иска да гори към 7 градско някъде

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 30 юли 2008 16:26

каквато ти кефне :wink: ти ще я караш

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 30 юли 2008 16:28

всички искаме колите ни да горят по 2 на сто градско амам не става.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”