Гори масло
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Tinko написа:Имам същия проблем!
1.8 90 Коня, 10В40 Полусинтетика.
Сменени са всички семеринги и гарнитурки.
Течове няма!
Гумичките на главата са сменени, преди няма половин година.
Иначе и при мен няма бял пушек, дори при 6000 оборота...
Явно си го похапва по малко...
П.С А и все пак мотора е на 250 000......
Тинко....водачи на клапаните сменял ли си????Ако не си... там е проблема...и аз се опитах да се изхитря само с гумички ама изкара 20 000 км...водачите след 250 000 се сменят почти винаги....и изкарват още 250 000

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Tinko написа:Имам същия проблем!
1.8 90 Коня, 10В40 Полусинтетика.
Сменени са всички семеринги и гарнитурки.
Течове няма!
Гумичките на главата са сменени, преди няма половин година.
Иначе и при мен няма бял пушек, дори при 6000 оборота...
Явно си го похапва по малко...
П.С А и все пак мотора е на 250 000......
Тинко....водачи на клапаните сменял ли си????Ако не си... там е проблема...и аз се опитах да се изхитря само с гумички ама изкара 20 000 км...водачите след 250 000 се сменят почти винаги....и изкарват още 250 000
Смених баце, пълно облсужване на главата направих. Водачите са италиянски "Метели" И те са около 35-40лв. по 8лв бройката май бяха.
ПС. Компресия 11
Тия дни ще измия хубаво картерчето да не покапва от неговата гарнитура. Веднъж само испуши зверски, но тогава се закачи жилото за газта и го опъна на макс, оборотите бяха към 10к. Беше зловещо

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами човека дето ми прави главата, цял живот само с това се е занимавл. И ми демонсрира как клапана преди играеше и как след това не мърдаше каза, че всичко е напаснато перфектно, че не е била крива и всичко е ок... Може сегменти нещо да са... знам ли....
Но който съм виждал с зле сегменти яко пушляви, а при мен няма грам бяло дори и не мирише на масло... 

- zdravko_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Ами приключих с това - сменени гумички на клапаните и гарнитура на клапаните, сега всичко би трябвало да е наред. Комплекта гумички е към 35лв. немски, майстора ги е намерил от някъде и гарантира за тях, а гарнитурата е 25лв. Да се надяваме, че повече няма да има ядове. Сега само трябва да измия двигателя 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
evgenyh написа:Ами приключих с това - сменени гумички на клапаните и гарнитура на клапаните, сега всичко би трябвало да е наред. Комплекта гумички е към 35лв. немски, майстора ги е намерил от някъде и гарантира за тях, а гарнитурата е 25лв. Да се надяваме, че повече няма да има ядове. Сега само трябва да измия двигателя
Ако не са сменяни водачите е възможно след 20 000 км отново да имаш ядове.....
За каква гарнитура на клапани говориш???Може би гарнитурата за капака на клапаните.....
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
joker написа:evgenyh написа:Ами приключих с това - сменени гумички на клапаните и гарнитура на клапаните, сега всичко би трябвало да е наред. Комплекта гумички е към 35лв. немски, майстора ги е намерил от някъде и гарантира за тях, а гарнитурата е 25лв. Да се надяваме, че повече няма да има ядове. Сега само трябва да измия двигателя
Ако не са сменяни водачите е възможно след 20 000 км отново да имаш ядове.....
За каква гарнитура на клапани говориш???Може би гарнитурата за капака на клапаните.....
за същата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”