Току що ме спря Шерифъъъът

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Пон 28 юли 2008 9:30

vaskoto1 написа:а ако го препсуваш на бг с усмивка на физиономията, какво ли ше стане? аз по немско така си ги псувам и ми се радват...mhihi mhihi

Ти кога ли ще попаднеш на полицай второ поколение емигрант с баща шовинист, говорещ български и онзи с "радост" ще ти щракне едно тикетче за 500 евро. mhihi mhihi

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 28 юли 2008 12:08

ОФФ: Аз така си разговарях с рускините и другата чужза паплач ено време на Златните/ех тинейджърски години/.Аз и викам прайш ли "тутурутки" ма ,а тя "йа,йа" и се усмихва.
P.S.Що не предложи на полицая да се дръпнете Мустанга срещу Хеми-то.

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Пон 28 юли 2008 12:19

vaskoto1 написа:а ако го препсуваш на бг с усмивка на физиономията, какво ли ше стане? аз по немско така си ги псувам и ми се радват...mhihi mhihi

в Италия не става ония разбират- мамата, мамата
:censored:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 28 юли 2008 12:20

Ох, че хубава тема :)

Полицаите в САЩ карат интерцепторите си 100 000км, след това ги оставят в тия депа както каза колегата и на търг ги изкупуват най-вече таксиметровите компании за по 1500$. Искам и аз един чарджър на 100 000 :D , тия ъндъркавър са много гадни да, ама хубавото е, че са само тауруси и краунки и винаги като видя такъв шлеп поотпускам газта :)

А това за псувните имам друга история, един път се мотаме из аутлета на GAP с един приятел, вътре фул мексиканци, черни и пропаднали бели, и по едно време идва една дебела срещу нас и няма разминаване, брех сега тясно, от всякъде закачалки хора, и моя човек вика 'Офф тая дебелата свиня какво иска сега', при което аз казвам 'Дай да я търкулнем и прескочим', следва лек смях от наша страна , а дебеланата казва 'от къде сте момчета'- на инглиш , ние си казваме и тя на чист БГ: 'колко струват билетите до Рилския манастир'... шок и ужас, оказа се че имала приятели в бг и идвала често, така и не разбрахме дали ни е схванала диалога преди това :oops:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 12:22

Аз така си псувам сервитутките в British Airways, д*ба и пропадналата транспортна манифактура! Лошото е, че до определени дестинации летят само те...

А по темата - УСА винаги е била и става все по-полицейска (и тоталитарна), империалистична държава. Ниската обща култура и имбецилно поведение на средностатистическия американец (както и страха му от ченгетата) се дължи на целенасочена държавна политика. Това е сбирщина от щати без култура, традиции, без финеса и елегантността на Европейските държави. Американската простащина се проявява по цял свят чрез тяхната безпардонна, нашественическа и империалистична външна политика. Ако има 3-та световна война, тя ще е по тяхна вина, както 2-рата световна война е била по вина на Хитлер.

Самите хАмериканци като индивиди не са лоши хора, познавам двама, единия от Сан Хосе, Калифорния, другия от Мичиган. И двамата са печени и добронамерени... но си личи, че са расли в Америка, от километри.

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 28 юли 2008 13:30

kam_tod написа:Аз така си псувам сервитутките в British Airways, д*ба и пропадналата транспортна манифактура! Лошото е, че до определени дестинации летят само те...

А по темата - УСА винаги е била и става все по-полицейска (и тоталитарна), империалистична държава. Ниската обща култура и имбецилно поведение на средностатистическия американец (както и страха му от ченгетата) се дължи на целенасочена държавна политика. Това е сбирщина от щати без култура, традиции, без финеса и елегантността на Европейските държави. Американската простащина се проявява по цял свят чрез тяхната безпардонна, нашественическа и империалистична външна политика. Ако има 3-та световна война, тя ще е по тяхна вина, както 2-рата световна война е била по вина на Хитлер.

Самите хАмериканци като индивиди не са лоши хора, познавам двама, единия от Сан Хосе, Калифорния, другия от Мичиган. И двамата са печени и добронамерени... но си личи, че са расли в Америка, от километри.

Абе и западноевропейците са едни тутманици, ама айде - това е друга тема. То все ние сме най-умни, затова сме на това дередже. :smackbum
Амерканците са зверски кухи - но те така си ги програмират там. Да бачкат и това е. От тях не се иска да мислят - мисленето е работа на евреите, които там са собственици на всичко. :?

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пон 28 юли 2008 14:25

Разчистих и отключвам.

Темата е приятна и ще ви помоля да не я пълните със спам и да се налага да бъде отново да бъде заключвана!

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пон 28 юли 2008 16:26

kam_tod написа:***

Как по точно това го смяташ за "по темата"?

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 28 юли 2008 16:44

Престанете с простотиите! Баси - пуснал човека една весела темичка да споделим всички впечатления от подобни случаи (ако ги има), и веднага спорпве, обиди, световни войни, империализъм!
Айде престанете- все пак чакаме колегата да прати снимка на каката, заради която е станала случката. :D

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 28 юли 2008 17:03

Аман!
Казахме, че ще се пише по темата, а тя не е за "гнустите империалисти"

mod edit: Sunny

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Пон 28 юли 2008 17:17

Добре татко... :049:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 28 юли 2008 17:53

а тая темичка само за спиране от полицай в САЩ ли е или въобще за чужбинско

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 28 юли 2008 18:36

Нека да е само за чужбина, по-интересно е :)

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Мнениеот webdude » Пон 28 юли 2008 21:34

И мен по време на моя престой в УСА ме спира чичко полицай ...
Значи бяхме си купили орташки един Форд Таурус (3л В6 супер удушен). Колегата с който го купихме го блъсна и предницата беше малко счупена ... Караме си ние през нощта, но заваля дъжд и счупеният фар му изгоря крушката. Та спира ни чичко полицай и вика "знаете ли за какво ви спрех" и в този момент се разхожда пред предницата на колата и вижда, че мармалад и вика "защото не ви свети единият фар ама вие май знаете" ... От там нататък го послъгах малко, че застрахователите са ни казали да не я ремонтираме преди огледа и ми се размина глобата ... щяха да ме глобят и за колан (понеже документите ми бяха на задната седалка и още преди да дойде ченгето се обърнах да ги взема и се откопчах). Полицаят не ми повярва, че съм носил колан (а аз имах), но не ме глоби.

Колкото до псуването на български ... черните го отнасяха главно ...

Наще книжки нещо не ги харесват наистина ... чука там на тоз компютър сума време и накрая нищо

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 28 юли 2008 22:50

прибирам се от Германия и караме с две коли аз с бащата и вуйчото с вуйната.и сме в румъния на 60км преди границата с българия.слизаме от тъпата има магистрала да се ходи до тоалетната.на тръгване решаваме да минем на пряко от бензиностанцията направо към входа на магистралата без да ни пука има отъпкан път няма знаци тръгваме и точно на входа има островче и там 2 патрулки с две ченгета и махнаха хранилките.почват джагара джугара на румънски нищо не фащам няма енглиш няма нищо кат наще ченгета.марушението се оказа че за да се кача на магистралата трябва да отида по някав второстепенен път да обърна някъде и да се върна за да се кача.така неможело.вика:
пермисо пермисо и го зима и го слага там на бланката за акта.камери имало нз ко.150 евра глоба и зима книжката.доколкото знам нямат право да я зимат ама викам тука ше трябва по другата процедура.и както приказваше като ермомелка кат чу вълшебната дума ЕВРО.
аааа еуро еуро и си надига дебелия задник да ги сложа на седалката и бащами да земе да му даде 30еуро.викам как толко бе той и на 10 беше готов.ама както и да е скъпа тоалетна излезе.
ама как лъжат гадовете прости деа другото ченге напрай акт на вуйчо ми за едно и също нарушение-50 евра а на мене тоя дебел мамут ми вика 150 и книжката.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”