chefito написа:тия номера да ги запомниш ти трябват 3 месеца засилени частни уроци по квантова физика, комбинирани с висша математика и теория на вероятностите......

веселин написа:vaskoto1 написа:а ако го препсуваш на бг с усмивка на физиономията, какво ли ше стане? аз по немско така си ги псувам и ми се радват...![]()
http://www.internetwache.brandenburg.de ... late=index
Василий - спри да пцуваш - пратих твоя снимка на колежката - вече те има у сека патрулка из Швабско![]()
![]()
![]()
![]()
chefito написа:megalodon написа:Имаше и някакви момиченца по полички и джапанки,
с какво е трябвало да са? може би с опикани рокерии, мазни миризливи коси, кожен панталон от 63-та голяма зима на майка им, ботуши с 1000 катарами, емблема на металика на 189999 места, обеца на очите, носа, ануса, минджата, сливиците и гъзеника....не само люти избирени металисти се кефят на качествена рок и метъл музика...
Tinko написа:arrougance написа:Аз си залях лаптопа ... На другия ден го разглобихме ... и момчето на 10-та секунда каза,че лаптопа е разглобяван![]()
... А момчето ни обясни как е познал,че е разглобяван-болчетата които държат частите на лаптопа всички са били направени с меки глави и после по тях си личи ако е барано с отверка или друг инструмент...
Аз моя го отворих 5 пъти и накрая замина гаранция и никой нищо не разбра, че е отварян при това в сервиза на дел! Ако сте ровили с ножа по болтовете ще се разбере, а и отверката с която го отарях струваше 40лв.
...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: belotoboro и 50 госта