от Golf IV 1.8T на дизелово комби
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner написа:Винаги съм се интересувал от мнението на хора качили се от бензинов на дизелов автомобил! Не искам да възбуждам вечния спор - просто искам да разбера едно единствено мнение - това на Sir T
Истината е, че си търсех същото A4 Avant с 1.8Т и ръчна кутия. Търсих 4 месеца вярната кола и то не в България, защото гледани коли като тази тук се броят на пръсти. В крайна сметка прежалих tiptronic-а и дизеловия мотор и я взех, заради ясната история, перфектното състояние и просто е много красива с този цвят наживо. Все още ми е малко терсене, защото няма същия ряз от място като Golf-чето ми, но на големи километри се представя чудесно. Аз карам само извън града, нито в Русе, нито в София имам работа с колата и това е идеалната кола за пътуване. Особено през нощта. Не се състезавам по светофарите и автоматика ми идва идеално ... Със сигурност не съм я избрал заради разхода .. това е последното, което ме интересува в един автомобил. Колата много ми хареса и я взех.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Там не беше ли ограничено на 250
не, може и с 300 да караш .. аз съм карал с 330

Да кажем, че и в България има доволно много места за подобни скорости, но проблема е в останалите шофьори. Ако в Германия са свикнали някой да мине покрай теб с 250, то в България нямат навика изобщо да си гледат в огледалата ... и тогава става напрегнато. Не е възпитателно да споделям, че съм нарушавал тук-таме закона, но не и честно да ви казвам, че не съм.

Вдигал съм 300 с Carrera GT ... в България.

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kingpin написа:Sir T написа:Вдигал съм 300 с Carrera GT ... в България.
ииииииииии ма не може да не се изфукаш бееееееееееееее![]()
Ма то си е за фукане, не му ли личи колко е щастлив???![]()
![]()
![]()
аз мога да продължа със списъка "непозволени скорости"

тази идиотската снимка да я махаш ..

dobrinb написа:Влади, да си жив и здрав, и много безаварийни!!! Направо самолет, невероятен автомобил. Да ти е честити! Двигателят е уникален! Превключване на волана ли видях!!?
Като мина през Русе искам едно кръгче ...
П.П: Не се отплесвайте от темата ...
Мерси, мерси - обади се като идваш! Има някакви копчета на волана "+" и "-" ама явно не работят, че не иска да се усилва радиото?

kacho написа:недей, ще се утрепеш
като ще се мре - да е качествено!
Ivo_Jazzin написа:Яка е... това жълто стои много добре и на RS4...
Оооо да! Avant! Има едно жЕлто RS4 из Варна.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Wizi написа:Не бееее! Мое ли да не се открехнеш, че "+" и "-" на точно тоя модел е за интервала на чистачките! Виж, че няма онова малко копче на дясната дръжка! Май верно още не си намерил user's manual-a?
И к'во като е Алди? Ти още малко го изкара по-добро и от Бора-та ми!
Има го копчето бе и на чистачките - ха сега. Ама аз откъде да разбера - не съм я карал в дъжд ... освен в понеделник целия ден

С твоята Бора мога да се меря само на обем на багажника .. нищо друго.

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sir T написа:trunner написа:Винаги съм се интересувал от мнението на хора качили се от бензинов на дизелов автомобил! Не искам да възбуждам вечния спор - просто искам да разбера едно единствено мнение - това на Sir T
Истината е, че си търсех същото A4 Avant с 1.8Т и ръчна кутия. Търсих 4 месеца вярната кола и то не в България, защото гледани коли като тази тук се броят на пръсти. В крайна сметка прежалих tiptronic-а и дизеловия мотор и я взех, заради ясната история, перфектното състояние и просто е много красива с този цвят наживо. Все още ми е малко терсене, защото няма същия ряз от място като Golf-чето ми, но на големи километри се представя чудесно. Аз карам само извън града, нито в Русе, нито в София имам работа с колата и това е идеалната кола за пътуване. Особено през нощта. Не се състезавам по светофарите и автоматика ми идва идеално ... Със сигурност не съм я избрал заради разхода .. това е последното, което ме интересува в един автомобил. Колата много ми хареса и я взех.
Благодаря
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честита количка Sir T,
уважавам избора ти, пожелавам да те слуша най когато искаш
аз преди да взема голфа бях харесал едно allroad, 2004 год на 30 000 мили 6 скорости ръчка с 2.7 литра V6 Biturbo
ама нещо се уплаших че ще ми харчи много, иначе беше много запазена кола с перфектен двуцветен кожен салон, беше на същата цена с гти-то ми.
Но стана така, че в крайна сметка голфаджийското в мен надделя.
Поздравления за красивата кола.
уважавам избора ти, пожелавам да те слуша най когато искаш

аз преди да взема голфа бях харесал едно allroad, 2004 год на 30 000 мили 6 скорости ръчка с 2.7 литра V6 Biturbo

ама нещо се уплаших че ще ми харчи много, иначе беше много запазена кола с перфектен двуцветен кожен салон, беше на същата цена с гти-то ми.
Но стана така, че в крайна сметка голфаджийското в мен надделя.

Поздравления за красивата кола.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”