В Сан Диего в 1 след полунощ си карам по един път с 2 ленти в посока и стигам кръстовище. Изведнъж се появява малко мъгла. Много странно беше. Като малко облаче... Спирам, оглеждам се и правя ляв завой. Пътят пак е с 4 ленти... Карам си аз и изведнъж от дясната ми страна се появяват още 4 ленти

Лекичко се прибрах в най-дясната лента. Оказа се, че пътят, по който съм завил е бил с по 4 ленти в посока и съм завил от лявата страна на островчето
И веднага отзад лампи се появиха, спрях. Фенерче в очите и ръка на пистолета... Така дойде полицая. Гледаше много втрещено и направи забележка, че отдавна не бил виждал такова нещо.
Поговорихме си - обясних му, че не съм от тука и съм с рент-а-кар, както си и личи и за първи път съм в този квартал. Провери ми документите, упъти ме как да стигна, където отивам и си ме изпрати по живо по здраво
В щатско освен да превиша с до 10 мили скоростта по магистралата, друго нарушение не съм правил. А за един месец навъртях над около 3000 мили, 90% от тях - градско в Сан Диего.
В София като се върнах ми трябваше време да се адаптирам към българския начин на шофиране...
А в Германия ме спряха със 190 по магистралата при ограничение 120. Настигна ме БМВ, изпревари ме и ме отби. Аз им обясних, че съм видял, че всички карат с 200, въпреки че знаците мигат 120 и съм помислил, че тия знаци не са за ограничение на скоростта...

Голем фън беше

Обяснихами, че да, тези знаци ограничават скоростта, провериха колата да не е крадена и си ме изпратиха и те по живо по здраво...
В БГ - пред КАТ София - една вечер около 2 ч. ме спряха с 90. Искаха да пишат, аз им казах да пишат, щото съм си виновен, те ме погледаха - изглеждах си виновен

Прочетоха ми конско: "Един път става белата" и ме пуснаха...
От около година насам не правя нарушения на закона, с леки изключения за превишена скорост, но до 20 км/ч. Много по-спокойно е така.