Чука и тресе при студен двигател и ниски обороти.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
porko
Автомобил: VW POLO
Двигател: AAU 1994

Мнениеот porko » Сря 30 юли 2008 20:27

Teslatus написа:И за мен си за повдигачи около 15-20 лева бройката - може и за гарнитура да си с това доливане около 70 кинта е щото е метална! Да не си я прегрявал щото може и главата да е кривнала!

Гарнитурата е 34 лева в Ауто+ гледана по каталог за моята колица.Да не е 70 за POLO тройка?

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Чет 31 юли 2008 0:26

Наскоро не писа ли в една тема ,че правиш промивка на резервоара? И аз писах в нея как го чистих моя и си спомням ,че разисквахме въпроса

Виж тази тема : http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=311271#311271

Ако не ти се чете изцяло , по съществени за теб ,са първият и последният пост от нея.
Но ако е от това пък,ще трябва да намериш обяснение за мистериазно изчезващият литър антифриз на месец

Сигурен ли си ,че от гарнитурата на главата, не ти надува охладителнта система и да влиза антифриз в цилиндрите

Потребителски аватар
porko

Мнениеот porko » Чет 31 юли 2008 16:58

Anbuch написа:Наскоро не писа ли в една тема ,че правиш промивка на резервоара? И аз писах в нея как го чистих моя и си спомням ,че разисквахме въпроса

Виж тази тема : http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?p=311271#311271

Ако не ти се чете изцяло , по съществени за теб ,са първият и последният пост от нея.
Но ако е от това пък,ще трябва да намериш обяснение за мистериазно изчезващият литър антифриз на месец

Сигурен ли си ,че от гарнитурата на главата, не ти надува охладителнта система и да влиза антифриз в цилиндрите

Anbuch,приятелю,ама тя си пали от четвърт оборот,пък при теб не било тъй доколкото разбрах.Само в най-големите студове през зимата ми направи два пъти номера да не запали от първия път.А водата си чезне вероятно там,където казаха майсторите.Пробив на гарнитурата към единия цилиндър.И нещо друго-като запаля и натисна педала над 2000 оборота и пак се оправя.Явно само на ниските обороти и то в началото го прави.На свети Паралей ще се разбере.

Потребителски аватар
porko

Мнениеот porko » Сря 20 авг 2008 18:45

И така сега чакам да дойде вторник,че да я закарам на майстор.Явно бая клиенти има.Ама няма как.Междувременно съм я спрял да не стане по-голяма беля.Ще пиша какво и как.

Потребителски аватар
porko

Мнениеот porko » Чет 28 авг 2008 17:16

И тъй.Как се развиха събитията.
Текла е вода във втори и четвърти цилиндър.Даже ми показаха варовик по гарнитурата.Днес ми казаха,че е готова и утре след работа ще я взема.Ха дано да са се оправили проблемите.Ще докладвам.

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Чет 28 авг 2008 18:38

Че както го описваш, то било жива пещера Магурага, със сталактити и сталагмити. Все пак дано се оправи!

Потребителски аватар
porko

Мнениеот porko » Пет 29 авг 2008 20:34

Даааа.Всичко е наред вече.Върви си полото както по-рано.НО!Не купувайте от Ауто хелп ппроизведения на Виктор Райнц.Първо объркали маслообирачите,та купувах други и второ новите болтове за главата се разтегнали преди да ги стегнат колкото си трябва и пак нови на друга фирма.Явно нямат закалка или менте материал.Но както се казва всяко зло за добро.Темата е приключена.Благодаря на всички отзовали се.

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Нед 31 авг 2008 0:58

:lock:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”