на куплонга с бушоните има няколко релета и букси за тях, може ли някой да ми обясни кое за какво е

п.с. на някой места има букси но релетата липсват
темата е за техническия

mod edit: LILO&STICH
ReCaRo` написа:добре мерси много, а има ли там реле за фарове и има ли проблем така както ги няма някои релета ?
ReCaRo` написа:здравейте на всички, по повод една тема за подобрение работоспособността на фаровете намерих една снимка която ме интересува
на куплонга с бушоните има няколко релета и букси за тях, може ли някой да ми обясни кое за какво е![]()
п.с. на някой места има букси но релетата липсват
темата е за техническия![]()
mod edit: LILO&STICH
ilso написа: Някой ми казва за лоша спойка на релето,но до сега не го беше правило.Каква ли може да е причината ?
vaskoto1 написа:ilso написа: Някой ми казва за лоша спойка на релето,но до сега не го беше правило.Каква ли може да е причината ?
абе имам една лампа в коридора и допреди 5 мин. си светеше-сега не ще. някой ми каза че е крушката, ама допреди малко си светеше... какво ли може да е...?
п.п. това на тая снимка не е Г3. нещо странно е... някой да каже от какъв цваген е това табло?
на мене ми мяза на Т4 или шаран ама шарана е с ОБД... ранно Т4?
ilso написа:И от какво може да е,нямам си обяснение,освен да сменя цялото реле.А и не виждам как да кача снимка на моето табло.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: владислав и 69 госта