Имам и проблем с някое бушонче, защото ми се е случвало на моменти да не иска да запали и като размърдам бушоните си пали. Тия 2 проблема се появиха горе долу по едно и също време.
Поздрави.
joker написа:inter_6 написа:За 1-вия проблем предполагам,че е от TPS-a.Свали и го почисти внимателно и предполагам,че ще се оправи...[/quote]
какви са тези неща бе хора......извинявам се ама що за необмислени съвети!!!!!![]()
как така ще пипа TPS-a...и какво ще му чисти....издрасканите до писти ли?????А като свали TPS....кой ще му направи реглажа,а????А нещо някой да се сеща за регулатора на налягането на бензина(онази мембранка в моното)....
А за Елкон с декодер....а не като циганки да хвърляме боб и да гадаем....
joker написа:inter_6 написа:За 1-вия проблем предполагам,че е от TPS-a.Свали и го почисти внимателно и предполагам,че ще се оправи...[/quote]
какви са тези неща бе хора......извинявам се ама що за необмислени съвети!!!!!![]()
как така ще пипа TPS-a...и какво ще му чисти....издрасканите до писти ли?????А като свали TPS....кой ще му направи реглажа,а????А нещо някой да се сеща за регулатора на налягането на бензина(онази мембранка в моното)....
inter_6 написа:joker написа:inter_6 написа:За 1-вия проблем предполагам,че е от TPS-a.Свали и го почисти внимателно и предполагам,че ще се оправи...[/quote]
До сега 3 пъти съм свалял моя ТПС и като го сложа...паля колата и го въртя докато не застане на 850 оборота...не е кой знае каква философия...
zdravko555 написа:mimovento написа:Катализатора как е?Имах същия проблем,махнах катализатора и колата полудя.
пп:И аз съм с такъв мотор.Успех
А аз дали имам катализатор,каде се намира, как да го позная
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], ludmil_spasov_89 и 45 госта