Ламбда сонда GOLF 4
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Ламбда сонда GOLF 4
Днес бях на диагностика в Юнитреид и ми казаха че сондата е заминала тази на катализатора и сега каква марка да купя или няма значение и лесно ли се монтира.Благодаря
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
badjo-vw написа:само гледай да не е ментакGARTNER написа:вземи си на Bosch да ти е мирна главата и аз бях пред дилемата дали да е от 100лв или от 250лв на Бош и реших да си взема по скъпата и сега нямам проблеми.Моя съвет е да си вземеш Бош с буксата но всеки сам си преценява с какви пари разполага успех.
аз колега моята я смених април месец в Турция в сервиз на VW за смешната сума от 100$ марката е Бош но не менте.В Бургас ми обявиха цена от 370лв с букса за Бош.В горния пост цените са примерни идеята ми беше колегата да си избере по хубава сонда а не менте защото ми предлагаха и Китайска.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hdjfmr написа:Днес я смених и сега някакви настроики трябва ли да и се правят.
Не трябват настройки
Последна промяна от GARTNER на Съб 02 авг 2008 6:13, променено общо 1 път.
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
Значи колега колата от известно време спря да върви нямаше никакъв рез даваш и газ тя не мърда и реших да отида профилактично да направя една диагностика и откриха че сондата на катализатора е заминала и вчера я смених с универсална на Бош без букса 225 лв а с букса 330лв и сега колата направо лети щом на 5та се усеща рез значи е добре. Ако ходиш на диагностика само в Дружба 35 лв е прегледа.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”