Искам да изкажа бгодарностите си към колегите The Mashine,Vasstop,Heimdal,Shenko,Dido_Petkovski,Adnan имаше и други но не ги помня.
Та започвам от начало,преди 3-4 дни ходих на майстор да ми сменя каре(вътрешно).Оставям си колата при него и вечерта отивам да си я взема предполага се ремонтирана,качвам се паля си и си карам с мисълта че всичко е ок.след около 3-4 часа майстора ми звъни и ми вика я си провери болта на шарнира че май забравих да го завия

и аз викам моля и той пак вика провери си болта на шарнира че май забравих да го завия.При което аз нямаше как да го направя това нещо защото нямам крик нямам никакъв инструмент,и продължавам да си карам и дойде денят т.е. вчера когато в Слатина отивайки на работа и със задача да монтирам една PVC врата на втория ми шеф карайки колата тресна и остана на едно място,излизам навън да видя какво става и какво да видя голям,а разкрачка на гумата направо позеленях и се оказа че въпросния незавит болт е изпаднал.От там веднага звънене на майстора да му кажа какво става и той вика ами съжалявам но немога да дойда защото имам да правя три коли и няма как да ги зарежа и аз се нервирах теглих му една яка майна и му затворих тела.След това успях да открия номера на Vasstop и му обясних как съм я закъсал той веднага се обади на колегата The Mashine който ми зглоби всичко евала за което и на колегата Heimdal който донесе болт за шарнира.Момчета благодаря ви много без вас колата ми сигурно щеше да е още там,а аз можеби нямаше да мога да монтирам вратата на шевчето и да се изложа. А и между другото чак в 23:30 отидох на работа

Искам пак да го кажа на всички които си мислят че този форум е само за лаф,разтягане на локуми и т.н. хора тук има хора на които може да се разчита...

Живи и здрави да сте всички.