VW триколка
Re: :))
eeee май ще идвам у шопскоPerso написа:От Варненската по убава нема !!!
Требе да я на напраат осмото чудо на света
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има и по хубава в Пловдивско, на 17 км , в Първенец. От 2000 година се движи тая триколка, едни преливащи цветове е , с VW boxer мотор, с ауспуси от хонда cbr 1100 май не съм сигурен.Страхотен е мотора, ако намеря ще пратя сники, по 22 март на рокер съборите винаги присъства.Иначе и вашият е добър, красив е, но не ми харесва как са направени седалките, часта между (мнимият резорвар и предната седалка) има доста какво може да се пипне, ама най големият проблем е тоя двигател като на рейс икарус трябва една табела - Изнася се 1 метър в страни! Евала за ентусиазма, надявам се да сте приели критиките ми, а не да скачате и да хапите веднага.
Браво, готин е, не- много е готин. Нещо от таквиз МПС-та не вдявам, ама сигурно е голям кеф. А с регистрацията? Представям си само в кат какво чудене и дръгнене ще падне? Що не земе някой в този ред на мисли да направи нещо 6+1 места, та поне ДДС-то да си тегли? Хи, Хи Хи???? Майтап си правя колеги, сериозно е много готин - със здраве да си го ползвате!
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: VW триколка
Колеги, малко повече инфо за предната капла и гума ?
Напоследък си посъбрах чарковете за триколката и тази зима може да я вдигна на колела
Имам известни дилеми с предницата и рамата, но за тях ще отворя нова тема
Напоследък си посъбрах чарковете за триколката и тази зима може да я вдигна на колела

Имам известни дилеми с предницата и рамата, но за тях ще отворя нова тема

Върни се в “Air Cooled & Boxer”