Jetta 1.6 ЕZ гасне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Jetta 1.6 ЕZ гасне

Мнениеот boje » Пон 04 авг 2008 17:57

Здравейте!При мойта джетка се появи странен проблем:тръгвам аз ,колата студена и карам 10на км без проблем.обаче после изведнъж спра на светофар и като падне на ниски обороти гасне...проблема е ,че е автоматик и като загасне,докато върна на P и да запаля ..вече ми се случи няколко пъти и то на бая възлови кръстовища и беше гадно.закарах я на реглаж на карбуратора ,и точно се зарадвах че се оправи и след 10 минути пак същия номер.а веднъж като загасне трябва да се чака да изтине защото пали и веднага щом включа D гасне :( дано да сте ме разбрали и да можете да ми помогнете :)и също някой ако знае, да каже къде може да се поправи :)

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Пон 04 авг 2008 20:54

Колега доколкото знам карбуратора и автоматика имат общо с вакуумно трасе, ако е от това може и да гасне, а друг е въпроса колко е направена.

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 04 авг 2008 21:32

След намесата на Люси аз немога да си позная колата :twisted: , тъй че... :wink:

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=29623

Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boje » Пон 04 авг 2008 21:55

благодаря ви колеги!за съжаление утре съм говорил с "майстора" да го гледа пак...неска само го разглоби и пръска там взе 20лв и ме отпрати...ако и утре нищо не направи определено ще звънна на колегата ,защото не ми харесва и разхода 13 /100 бензин :(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”