Здравейте, колеги!
Купих си фарове Angel Eyes, с лупа за голф-а ми (4ка) но като пристигнаха всичко е ок само че това, което ми направи впечатление, е че фара е направен с две крушки Н1, въпросът ми е дали да си сложа два ксенона с Н1 крушка или да "побнългаря" едната крушка и да сложа Н7 както си е по принцип? дали ще е проблем да карам с две крушки Н1???

Фарове проблем
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
..........
въобще недей да слагаш H7 карай си с Н1 крушките защото ако ще слагаш ксенон има разлика в цената.мисля че за Н1 беше малко по евтин от Н7.успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ..........
tribalero2 написа:въобще недей да слагаш H7 карай си с Н1 крушките защото ако ще слагаш ксенон има разлика в цената.мисля че за Н1 беше малко по евтин от Н7.успех
Прав е колегата.Вземи си две Н1.
- Rakarov
- един обикновен Голфаджия
- Автомобил: Polo GTI
- Двигател: 1.8 Turbo
- Контакти:
Re: ..........
nitemare написа:tribalero2 написа:въобще недей да слагаш H7 карай си с Н1 крушките защото ако ще слагаш ксенон има разлика в цената.мисля че за Н1 беше малко по евтин от Н7.успех
Прав е колегата.Вземи си две Н1.
И аз съм на това мнение...а и + това ще свети по друг начин

- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
......
след като сложиш ксенона искам да дадеш малко снимки за да видя как изглежда количката...успех
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Снимки най-рано октомври, защото сега съм в америка и от тук си купих разни неща за голфето...фаровете не знам каква марка са "Хало" но не съм сигурен дали това е марката иначе снимка можете да видите тук...фаровете вече пристигнаха при мен и двете крушки са Н1 и малко се преебах защото вече бях поръчал двата ксенона Н1 и Н7 на 6000К и като пристигнаха фаровете шах...ама ще си поръчам само едни крушки Н1 или направо от бг ще разменя Н7 за Н1 с някой приятел и така
П.С. линка за фаровете щях да забравя
http://www.krazykustomzonline.com/9905- ... 18880.html
П.С. линка за фаровете щях да забравя
http://www.krazykustomzonline.com/9905- ... 18880.html
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
............
фаровете са страхотни колега.да са ти честити и със здраве да си караш количката когато си доидеш в БГ.махай я тази Н7-ца и си слагай както ти казах по рано Н1. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”