Голф 3 смяна на брони

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Addio
Автомобил:
Двигател:

Голф 3 смяна на брони

Мнениеот Addio » Вто 05 авг 2008 10:44

значи искам да попитам колко е приблизителната цена да се сменят предната и задната броня на голф 3 знам че зависи и от модела на броните но както са заводските само че малко до по ниско да стигат да я отворят малко :wink: извинявам се за несръчната тема и не много ясния въпрос ама съм нов тука ... :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 05 авг 2008 11:45

Не знам какво разбираш под "заводските и по-ниско да слизат".Сигурно имаш в предвид добавката за предната броня дето е от ГТи :roll: .Само да ти кажа че втора ръка брони ще си намериш за около 30-40 лв. парчето,а такъв нож е 45 лв. (ако правилно съм те разбрал)
Това ли имаше предвид!?
Изображение

А по-ниска ще стане със спортно окачване :wink:

Потребителски аватар
Mephistofel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mephistofel » Вто 05 авг 2008 11:49

^ 45лв. е незнайно производство. Аз се изръсих 160 за оригинален, понеже не ме слуша главата. Всеки си преценява. ;)

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 05 авг 2008 11:56

Mephistofel написа:^ 45лв. е незнайно производство. Аз се изръсих 160 за оригинален, понеже не ме слуша главата. Всеки си преценява. ;)

Съгласен съм с тебе всеки си преценява,но този който сега е в мене е полски за 45 лв.,ама издържа зверски-все пак няма вече бордюр който да не съм задрал и все още е здрав :lol:

Addio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Addio » Вто 05 авг 2008 16:00

да пичове точно за това говоря като на снимката от къде мога да намеря оригинален :?: благодаря много отново :wink:

Потребителски аватар
sicero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sicero » Вто 05 авг 2008 17:50

Може би не е по темата,но имаше някъде едни немски сайтове-резервни части-цени-производители,ако некой се сеща моля да напише

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 05 авг 2008 18:10

Addio написа:да пичове точно за това говоря като на снимката от къде мога да намеря оригинален :?: благодаря много отново :wink:

от Юнитрейд за скромната цена,както колегата каза-160лв.
А за 45 лв. може да си вземеш Полски от колегата ilkomotor качеството не е като на оригиналния нож,но става да се кара с него :wink: стига да не ти е много ниска колата и да го закачаш много по бордюри :wink: .Аз сега съм с такъв и съм много доволен

Addio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Addio » Вто 05 авг 2008 19:17

аха благодаря а тва юнитрейд как мога да се свържа с тях смисъл в кой град са телефон нещо или линк към интернет страница може ли благодаря отново :wink: :wink:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Вто 05 авг 2008 21:20

Addio написа:аха благодаря а тва юнитрейд как мога да се свържа с тях смисъл в кой град са телефон нещо или линк към интернет страница може ли благодаря отново :wink: :wink:

http://www.autotrade-vw.com/
Ама колегата Дашо мисля, че ти казва един добър вариант.Потърси ilkomotor и си готов :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”