Как се залепя или монтира спойлер на 5-тата врата ?
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги! Порачах си спойлер като на снимката. Искам да ви попитам как се монтира ? Мисля че се лепи , но с какво ще стане най здраво ? Предложете нещо изпитано ? Знам за черен силикон, но все пак се нуждая от помоща ви ! Благодаря предварително !

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Здравей колега,ето идея за монтаж...
Е за Г4 е,ама начините са еднакви(почти)...
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%E8%EB%EE
Е за Г4 е,ама начините са еднакви(почти)...
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 0%E8%EB%EE
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от ebay ми го порача един приател.иначе не е боядисано, но скоро имам малко боядисване по колата и ще го боядисам и него като пристигне.цената е 27 паунда + 20 доставка.явно се лепи със силикн. някой може ли да ми препорача марка или вид силикон с който да го залепя. в краен случай ако никой не препорача ще тествам различни силикони , не на крилото а на алуминиеви боядисани детаили чрез залепяне един за друг или за земята или за нещо друго просто да видя кой колко напън издържа
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи на бизон е лепилото . двукомпонентно , пише че лепи почти всичко , няма да изброявам , издаржа на вибрации и на сланце . пишеше да се надере това което ще се лепи за да хване по добре ама само боята на спойлера надрах , на колата не ми даде сърце да я дера . мисля че стана много здраво тай като го натисках с ръка и колата кляка леко а спойлера не мърда . като оправя музиката на колата, че и с нея съм се заел ще кажа по точно какво е лепилото че ми е в колата. фугите ги минах с черно лепило - тип силикон , защото това лепило на бизона е бяло . малко грозно станаха фугите че много набарзо ги направих но не разполагах с повече време . абе от самолет не се вижда както се казва. като измия колата ще я снимам и ще пусна някоя снимка да видите как е станало и ще гледам да дам подробности за лепилото , както и снимки .
- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
хехех батенце ко беше надрал и колцата щеше да ни разбиеш... правилно си направил като си го надрал спойлера и тогава си сложил лепилото,поне дано си го облепил с хартиено тиксо за един ден,абе то малко след дъжд качулка ама ае...радвай си се на крилцето .
п.с. ко видя пасат с такова крило на магистралата няма да карам много много зад него :mhihi: шегувам се
п.с. ко видя пасат с такова крило на магистралата няма да карам много много зад него :mhihi: шегувам се