Ваското е много-мног прав
Лека му пръст на момчето и Бог да го прости
Сбогом Иво!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
vaskoto1 написа:гальо-ние сме живите!
ние сме тия, от които зависи да налееме мозък в празните кофи на малоумниците и да спреме избиването на още от нас!
от нас зависи това!
виновните трябва да бъдат виновни и живи и не!
нямам милост и жал за празноглави нещастници!
доколкото разбирам момъка май принадлежи към невинните жертви (поне на първо четене) станало е нещо при излизане на някакъв от бензиностанция май... не знам.
идеята ми е да не жалиме всички еднакво, само защото ги няма!
защото утре може нас да ни няма!
или наши близки...
трябва да се ядосаме!
трябва да направиме нещо!
РАЗУМ!!!
Така е ...
Мой приятел (от детството ми) загина скоро при катастрофа ... Много ми е мъчно за родителите му и приятелката му, но по-всичко личи, че вината си е била негова. Никой не е застрахован, но нека направим така, щото по рядко да се припотяваме по пътищата. Нека бъдем по-толерантни, а народната милиция да си вършат работата и да глобяват както си му е по-реда тия с джиповете и S-класите. Нагледал съм се на такива дебилни изпреварвания, че просто нямам думи. Също трябва да се направи нещо за ******* каращи без книжка, без 3-ти клас и пияни.
Карайте разумно моля ВИ !
Премахнах квалификация на етническа основа! Моля въздържайте се от такива.
mod edit: group®
Последна промяна от webdude на Нед 03 авг 2008 23:52, променено общо 1 път.
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Бог да прости загиналите в катастрофата. Не знам дали причината за това нещастие е в нашият колега, но вече наистина няма значение за конкретния случай.
Поредната лоша вест в нашия форум.
Моля Ви карайте МПС-то си така, че да не създавате опасност за себе си и околните.
Всеки или поне повечето се изкушаваме от скоростта, но нека да си позволяваме това, където ни позволявят нашите възможности, пътни условия и състоянието на превозното средство.
И аз се изправих на нокти вчера следобяд, докато пътувах за Варна заради двама малоумника всеки с по един мерцедес, караха, като за последно...
Няма безсмъртни има само отишли си на оня свят без време и заради едната глупост.
Поредната лоша вест в нашия форум.
Моля Ви карайте МПС-то си така, че да не създавате опасност за себе си и околните.
Всеки или поне повечето се изкушаваме от скоростта, но нека да си позволяваме това, където ни позволявят нашите възможности, пътни условия и състоянието на превозното средство.
И аз се изправих на нокти вчера следобяд, докато пътувах за Варна заради двама малоумника всеки с по един мерцедес, караха, като за последно...
Няма безсмъртни има само отишли си на оня свят без време и заради едната глупост.
-
Aladin1
- Автомобил:
- Двигател:
Като цяло съм съгласен с Ваското.... но кой от нас може да каже че никога не е правил грешки?? Аз не се определям като спортен шофьор, смятам че карам относително спокойно и разумно.... но и аз съм изпреварвал неразумно.... и съм си давал сметка за това едва след маневрата... и аз съм карал ненужно бързо в момент на гняв... и съм си давал сметка за това едва в последствие.....
Всеки прави грешки.... и освен ако някой не е убеден че причинилият дадена катастрофа не е редовен неразумен шофьор, не знам дали е редно да съдим толкова строго..... всеки прави грешки... които наистина за съжаление много често костват живота на някой невинен.....
Трудно е да се съди... но с едно съм напълно съгласен - всички виждаме войната на пътищата в бг... нека си дадем сметка... нека караме по-разумно и с 2 на ум... накъде бързаме???
Да почива в мир!
Моля да бъда извинен за странния правопис, но използвам кредор и това е максималното което изсмуквам от него. нека някой поправи грешките... постарах се максимално.
mod edit: batmilko
Всеки прави грешки.... и освен ако някой не е убеден че причинилият дадена катастрофа не е редовен неразумен шофьор, не знам дали е редно да съдим толкова строго..... всеки прави грешки... които наистина за съжаление много често костват живота на някой невинен.....
Трудно е да се съди... но с едно съм напълно съгласен - всички виждаме войната на пътищата в бг... нека си дадем сметка... нека караме по-разумно и с 2 на ум... накъде бързаме???
Да почива в мир!
Моля да бъда извинен за странния правопис, но използвам кредор и това е максималното което изсмуквам от него. нека някой поправи грешките... постарах се максимално.
mod edit: batmilko
-
ivelina_yankova
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
ISRalien написа:Лека му пръст.
Нямате право да съдите мъртвите... Нищо не можете да промените. Вместо това концентрирайте усилията си към живите, които знаете, че карат като откачени.
- Би ли обяснил по какъв начин да се концентрираме към малоумните самоубийци
-
ivelina_yankova
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да ви кажа, и двамата ги познавах! Ивчо е отишъл да си вземе новата каска, понеже са му се обадили че са я доставили! Трябваше да пътува за морето тези дни! И на връщане (от Елин Пелин) от бензиностанцията излиза лагуната, и Ивчо . . . Не ми се говори за това , каква е била гледката и т.н.
Мога да кажа само, че Иво е човек който ще липсва на всички, които го познаваха! Тези които не го познават нямат никакво право да критикуват и да почерняват паметта, на един прекрасен и съвестен човек! ЗАГУБАТА Е ОГРОМНА!
Приятелите ни ги няма, братчето ми също! Какво значение има вече, като няма как да ги върна колкото и да искам... Не пожелавам на никого болката която изпитвам аз, майка ми, баща ми, семейството на Иво и неговите роднини... За пореден път в живота си видях че има прекалено безсърдечни хора (част от тях са писали в тази тема)!
Когато брат ми бе в кома Иво бе един от хората които ме подкрепяше! Като му се обадих да му кажа че вече си нямам братче, той каза " Иве не ти вярвам, лъжеш ме, не е истина, моля те не е истина..." Постоянно чувам тези думи! Като се прибирах от Пирогов пак Иво беше човека който ме чакаше пред вкъщи, каза ми да го имам като брат, въпреки че никой никога няма да замести батенцето ми, ИВО БЕ ЕДНА ОГРОМНА ПОДКРЕПА ЗА МЕН ! Сега имам само спомени!
Съжалявам но не мога да пиша повече, иска ми се и аз да изчезна!
Мога да кажа само, че Иво е човек който ще липсва на всички, които го познаваха! Тези които не го познават нямат никакво право да критикуват и да почерняват паметта, на един прекрасен и съвестен човек! ЗАГУБАТА Е ОГРОМНА!
Приятелите ни ги няма, братчето ми също! Какво значение има вече, като няма как да ги върна колкото и да искам... Не пожелавам на никого болката която изпитвам аз, майка ми, баща ми, семейството на Иво и неговите роднини... За пореден път в живота си видях че има прекалено безсърдечни хора (част от тях са писали в тази тема)!
Когато брат ми бе в кома Иво бе един от хората които ме подкрепяше! Като му се обадих да му кажа че вече си нямам братче, той каза " Иве не ти вярвам, лъжеш ме, не е истина, моля те не е истина..." Постоянно чувам тези думи! Като се прибирах от Пирогов пак Иво беше човека който ме чакаше пред вкъщи, каза ми да го имам като брат, въпреки че никой никога няма да замести батенцето ми, ИВО БЕ ЕДНА ОГРОМНА ПОДКРЕПА ЗА МЕН ! Сега имам само спомени!
Съжалявам но не мога да пиша повече, иска ми се и аз да изчезна!
Последна промяна от ivelina_yankova на Вто 05 авг 2008 21:46, променено общо 1 път.
-
ivelina_yankova
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”