Доколкото аз знам, при фалит и ликвидация активите се продават или разпределят между кредиторите на ООД-то - ако греша, нека някой по-сведущ да ме поправи.

connor cane написа:При ООД, освен с капитала, собствениците не са ли отговорни и с имуществото на дружеството - коли, сгради и други активи.
Доколкото аз знам, при фалит и ликвидация активите се продават или разпределят между кредиторите на ООД-то - ако греша, нека някой по-сведущ да ме поправи.
embi4a написа:connor cane написа:При ООД, освен с капитала, собствениците не са ли отговорни и с имуществото на дружеството - коли, сгради и други активи.
Не грешишАма личния апартамент и кола ако не е на името на фирмата не ги бутат.
canyoubounce написа:А да питам и аз нещо. Как стоят нещата с прехвърляне от ЕТ на ЕООД и същевременно смяна на дейността на фирмата.
Anbuch написа:А наскоро чух ,че имало внесено предложение, за регистрация на ООД да бъдат достатъчни само 500 лв ,а не 5000 както е било досега ,но незная дали това предложение е прието. Нещо по въпроса?
rainheart написа:Пак да ползвам темата![]()
Удостоверение за актуално състояние на фирма, от къде се вади - НСИ или на Васил Левски №24 (второто не знам, каква институция е, просто ми казаха този адрес)
rainheart написа:Пак да ползвам темата![]()
Удостоверение за актуално състояние на фирма, от къде се вади - НСИ или на Васил Левски №24 (второто не знам, каква институция е, просто ми казаха този адрес)
kris11 написа:canyoubounce написа:А да питам и аз нещо. Как стоят нещата с прехвърляне от ЕТ на ЕООД и същевременно смяна на дейността на фирмата.
Пререгистрация .
И без това вс . фирми преди 01.01.2008 ще трябва да се пререгитрират / май до 3 г/ - абе лапачка на пари - тука за бланка, там за бордеро,банкова такса и все бъркане в джоба.
Съвет - направи го преди срока / в края на срока ще е лудница/.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта