Благодаря предварително
Ремъци , Филтри и Масло за Golf IV 16v
- DeViL
- Автомобил:
- Двигател:
Ремъци , Филтри и Масло за Golf IV 16v
Имам едно питане , ако има възможност понеже аз тепърва се качвам от Лада на Голф-а , трябва да се сменят ремъци филтри масло и т.н. нали знаете след като вземеш кола се сменят задължително ... таа въпросът ми е следния ... бихте ли ми казали какви точно части трябва да търся (Доколкото разбрах са 2 Ангренажни ремъка 4 ролки , маслен , въздушен филтър и ремък) но искам да знам със сигурност и евентуално от къде мога да си взема въпросните части евентуално на по-ниски цени
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Последна промяна от DeViL на Сря 06 авг 2008 14:10, променено общо 1 път.
- DeViL
- Автомобил:
- Двигател:
Ами нова кола трябва да се сменят тия неща
знаете как стоят нещата а някъде да ме опътите хубав магазин в софия където мога да се сдобия с тези част ? или евентуално линк някакъв където мога да разгледам и евентуално да отида да ги видя
Намерих някакъв линк за части пише Dayco 2 вида ремъци Ангренажни 17мм и 22мм единя е 13 лева другия 29 лева
С каква широчина евентуално ми трябва на мен ако имате идея
Намерих някакъв линк за части пише Dayco 2 вида ремъци Ангренажни 17мм и 22мм единя е 13 лева другия 29 лева
С каква широчина евентуално ми трябва на мен ако имате идея
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
единият ремък върти единият вал и водната помпа, а другият взима движението на първият вал и съответно върти другият вал...голема тъпня...който и от двата да се скъса настъпва екстиншън левел евент за маторя...
темата се изчерпа...колегата мъфин е дал много точно инфо....точно това са цените...а на колегата честито...
темата се изчерпа...колегата мъфин е дал много точно инфо....точно това са цените...а на колегата честито...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”