Благодаря предварително !
Сервиз за реглаж на преден мост
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
el_nino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сервиз за реглаж на преден мост
Колеги кажете къде да отидя да погледнат реглажа на предния мост .... защтото преди 4-5 месеца правих реглаж в Ауто Груп на Шипченски проход след ремонт на ходовата част и там УЖ ми нарпавиха реглажа обаче волана ми остана крив след това .... и така досега ..... Сега обаче с предстоящия път до морето искам да я погледнат да не е избягал реглажа и искам някои майстор които да се погрижи след реглажа волана да ми е прав .... Дано колегите с опит да споделят къде да си закарам колата ?
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Лично аз ходя при гумаджийте срещу КАТ. Човека там ми се струва читав. Ходил съм с изричното желание да ми регулира радиуса на завой в двете посоки да ми е абсолютно еднакъв (на повечето места това въобще не ги интересува), и да ми изправи волана перфектно (дори и да ми е малко крив направо ме побърква). Нямаше мрънкане от сорта"Ами това не може да стане...то така си е..." и т.н. Каза ОК и направи всичко както исках
-
el_nino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dlug написа:Лично аз ходя при гумаджийте срещу КАТ. Човека там ми се струва читав. Ходил съм с изричното желание да ми регулира радиуса на завой в двете посоки да ми е абсолютно еднакъв (на повечето места това въобще не ги интересува), и да ми изправи волана перфектно (дори и да ми е малко крив направо ме побърква). Нямаше мрънкане от сорта"Ами това не може да стане...то така си е..." и т.н. Каза ОК и направи всичко както исках
Днес бях там ... 25 кинта реглаж , още 10 за наклоните на гумите ... и каза че на част от голфовете едната от щангите неможела да се регулира .... ако ми е такава щангата неможе да ми изправи волана без да си го извадя от шлиците
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Оригиналния накрайник от едната страна не се регулира, то за това и се вади толкоз лесно волана. Ама оригинален накрайник на Г3 ... за смяна е бил отдавна ... Иначе яз ходя само и единствено в Диана-та на Ботевградско - изхода на София, 28лв, стараят се, доволен съм, с 4 различни коли съм ходил и все Ок е резултата - няма крив волан, няма влачене на някъде и т.н. .
- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
Re: Сервиз за реглаж на преден мост
Да повдигна малко темата с актуална информация...
Днес ходих за реглаж в Диана на Околовръстното до Бриколаж (Люлин).
Двама вдъхващи доверие служители. Единият го помня още от 2006-та, когато ходих с 3-ката. Доволен останах тогава, доволен съм и сега.
За реглаж преден мост - 35 лв. АКо искате преглед на окачването преди това - 15 лв. допълнително.
С две думи: който се двоуми къде да направи реглаж - Диана е едно добро място
Днес ходих за реглаж в Диана на Околовръстното до Бриколаж (Люлин).
Двама вдъхващи доверие служители. Единият го помня още от 2006-та, когато ходих с 3-ката. Доволен останах тогава, доволен съм и сега.
За реглаж преден мост - 35 лв. АКо искате преглед на окачването преди това - 15 лв. допълнително.
С две думи: който се двоуми къде да направи реглаж - Диана е едно добро място

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
веселин написа:Това
http://www.autoexpress-2.com/contacts.html
е най-добрият сервиз за реглаж в София!!!![]()
![]()
Точно така !!

- del21
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: TDI 99
Днес и аз ходих на реглаж преден мост в автосервиз "Експрес" в Дружба. Доволен съм от работата,а като пари ми взеха 36лв.за Голф4.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”