Еее какво стана тука е прах хвана таз тема

Тъй ся:
1-во решил съм да правя голфа мултимедиен,продадох си alpina и сега чакам да ми престигне новата придобивка Kenwood DDX812 2DIN 7" Touch screen с вграден Bluetooth,USB,DivX и има уникалните аудио настройки.Към него съм поръчал и камера за задно виждане Kenwood най-новия модел с нощно виждане

+ парктроник 4 сензора за да отчита и наляво и надясно

Отпреде също камера инфрачервена която разпознава хора и животни на голямо разтояние в тъмнината.Отвътре освен DVD-то ще има и още 1 монитор и Playstation 2

А забравих да спомена и новата навигация която си взех Garmin nuvi 250W понеже не ми трява вече Bluetooth на нея,а и нали си продадох старата понеже ми трябваше някой лев

Сега зимата ми предстои и силовата част по двигателя сваляне на турбото,чистене на колекторите и геометрията,нови дюзи от AFN и чип от господин Келеша

Също така след като сваля сега 18-ките за зимата,оправят се от кривини защото си е.... м....а по нашите пътища,и след това за оправяне и боя-тъмно сив металик (графит) може и лека перла да се вкара
Това е общо взето за сега в момента от проекта съм до чакане на DVD-то от Америка и съм купил Playstation-а ето някоя друга снимка