Колата губи антифриз, не се вижда теч никъде. Проверих - радиатор, смених маркуча свързващ радиатора с двигателя /горния/. Водата просто изчезва ! Не е нито спукана глава, нито гарнитурата на главата - ходих специално на сервиз за да съм сигурен. Не е газовата уредба, проверих и нея, от ауспуха не изхвърля вода.
НАПРАВО СЪМ СЕ ХВАНАЛ ЗА ГЛАВАТА !
Става дума за 1.8 ABS. Някакви идеи? И аз и майстора дето я поддържа /само един човек пипа по нея/ изпаднахме в тиха лудост.
Невидим теч
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Re: :)
Колега ето ти линк с моя проблем виж при теб дали е така:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=1247418&sid=334afbde5598b7bcc52021063b152907#1247418
Не е болка за умиране ама 100кинта и един ден при маистора е направо дразнещо, да неговорим че имаше и бонус довършителни работи от моиа страна.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?p=1247418&sid=334afbde5598b7bcc52021063b152907#1247418
Не е болка за умиране ама 100кинта и един ден при маистора е направо дразнещо, да неговорим че имаше и бонус довършителни работи от моиа страна.
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Решил съм да карам едно по едно - днес смених капачката на разширителния съд. Ще покарам ден два, след това, ако няма промяна ще започна да сменям едно по едно всичко изброено от вас, докато не спре теча. Мисля следващия заподозрян да е тройника. Много лоша работа, щото е топло, водата веднага се изпарява. Не виждам друг начин.
Горния маркуч го смених на сред път - в Търговище по път за морето, помогна ми човек от форума, случайно попаднах на него, за което му благодаря.
Горния маркуч го смених на сред път - в Търговище по път за морето, помогна ми човек от форума, случайно попаднах на него, за което му благодаря.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”