Проблемче със шибидаха на GTI ABF
- DYRACK
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемче със шибидаха на GTI ABF
Добър вечер колеги... Имам Golf 3 93-та GTI ABF и имам едно запитване за шибидаха... Тъй като ще си претапицирам тавана, а и капака на шибидаха е отлепен и него ще трябва да си правя дали ще мога да го сваля без да трябва да отварям стъклото на шибидаха (ел. е и не работи)? Защото ми казаха, че без да отворя шибидаха няма да мога да сваля капака му...? 

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
Re: Проблемче със шибидаха на GTI ABF
DYRACK написа:Добър вечер колеги... Имам Golf 3 93-та GTI ABF и имам едно запитване за шибидаха... Тъй като ще си претапицирам тавана, а и капака на шибидаха е отлепен и него ще трябва да си правя дали ще мога да го сваля без да трябва да отварям стъклото на шибидаха (ел. е и не работи)? Защото ми казаха, че без да отворя шибидаха няма да мога да сваля капака му...?
Доколкото разбрах от написаното,имаш предвид подвижната пластмаса,която се движи със стъклото!За да я свалиш трябва да извадиш целия шибедах заедно със стъклото и после да отделиш тази част за претапицирване!Това е моето мнение!Успех!!!

- DYRACK
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблемче със шибидаха на GTI ABF
slavipleven написа:DYRACK написа:Добър вечер колеги... Имам Golf 3 93-та GTI ABF и имам едно запитване за шибидаха... Тъй като ще си претапицирам тавана, а и капака на шибидаха е отлепен и него ще трябва да си правя дали ще мога да го сваля без да трябва да отварям стъклото на шибидаха (ел. е и не работи)? Защото ми казаха, че без да отворя шибидаха няма да мога да сваля капака му...?
Доколкото разбрах от написаното,имаш предвид подвижната пластмаса,която се движи със стъклото!За да я свалиш трябва да извадиш целия шибедах заедно със стъклото и после да отделиш тази част за претапицирване!Това е моето мнение!Успех!!!
Да точно за подвижния пластмасов капак говоря... Ех кофти, защото шибидаха ми не работи и е залепен със силикон... Еми май ще трябва да и сваля плата и да го пръсна черен мат...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”