Голф G60 Rallye
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Голф G60 Rallye
Здравейте колеги, замислил съм да сменям колата и съм се насочил точно към този модел на Голф. Харесах една машинка (не че са много) в обеля, но нещо не ми вдъхва много доверие. Има ли някой който познава пича, който кара колата, и ако е да, ще помоля за малко повече инфо за звяра. Купя ли колата ще съм много радостен, че ще притежавам такъв автомобил и ще го направя така, че да изглежда все едно сега е излязал от магазина, но колкото по-малко барникам по него толко по-добре 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
АЗ ГО ПОЗНАВАМ АЗ ГО ПОЗНАВАМ!!!! НЕ СИ Я КУПУВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
колата е ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!
колко пари ти каза ? беше я пуснал тук във форума за 4 бона
след като отидох и му намерих 3 тона кусури свали на 3200 или бартер за някакъв друг голф
Пацо отиде и оня свали на 2500
колата е безнадеждна !
след като отидох и му намерих 3 тона кусури свали на 3200 или бартер за някакъв друг голф
Пацо отиде и оня свали на 2500

- Tatrata
Vizor написа:АЗ ГО ПОЗНАВАМ АЗ ГО ПОЗНАВАМ!!!! НЕ СИ Я КУПУВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
Пацо отиде и оня свали на 2500колата е безнадеждна !
Даваше ми я на 5000

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Братче колата и е свален кардана
г-ладера не е виждал рециклиране в последните 800к километра!
Вътре е страшно зле!
единия фар още ли е джетов ?!
след като си тръгнах след огледа колегата даде газ и спря точно 20 метра след като даде газ и цъкна аварийните
рали се продаваше страхотно ама алпина го лапна
г-ладера не е виждал рециклиране в последните 800к километра!
Вътре е страшно зле!
единия фар още ли е джетов ?!

след като си тръгнах след огледа колегата даде газ и спря точно 20 метра след като даде газ и цъкна аварийните

рали се продаваше страхотно ама алпина го лапна

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Polo-то ти вярно е много лачено
Да го смениш за онова Г60, трябва да си луд...
Въобще ми се струва мисия невъзможна да се обзаведеш с читаво Г60. Не и без много дълго чакане и дебнене с парите в джоба. Защото ако такова изпадне, веднага я отнася някой - кандидати много. Само в нашия форум се сещам за няколко човека, които трябва да изпревариш
От друга страна риска да се набуташ е голям, ако не разбираш, и не знаеш какво точно да гледаш по колата. Като гледам как си се навил да взимаш онази барака за 5000
, те съветвам направо да се откажеш, и да си караш полото... Или да чакаш да изкочи нещо по-така, форумско в Продава. 

Въобще ми се струва мисия невъзможна да се обзаведеш с читаво Г60. Не и без много дълго чакане и дебнене с парите в джоба. Защото ако такова изпадне, веднага я отнася някой - кандидати много. Само в нашия форум се сещам за няколко човека, които трябва да изпревариш

От друга страна риска да се набуташ е голям, ако не разбираш, и не знаеш какво точно да гледаш по колата. Като гледам как си се навил да взимаш онази барака за 5000

- Tatrata
ACCELERATOR написа:Polo-то ти вярно е много лачено![]()
Въобще ми се струва мисия невъзможна да се обзаведеш с читаво Г60. Не и без много дълго чакане и дебнене с парите в джоба. Защото ако такова изпадне, веднага я отнася някой - кандидати много. Само в нашия форум се сещам за няколко човека, които трябва да изпревариш![]()
![]()
От друга страна риска да се набуташ е голям, ако не разбираш, и не знаеш какво точно да гледаш по колата. Като гледам как си се навил да взимаш онази барака за 5000![]()
![]()
, те съветвам направо да се откажеш, и да си караш полото... Или да чакаш да изкочи нещо по-така, форумско в Продава.
За разбиране........няма да комнтирам. До сега не съм се интересувал от коли 4х4 или с компресор и турбо, но ме влече яко да имам такава кола. Няма и да ме спре лошия вид на колата, но това което разбрах за това Рали направо ме разби. Мноо труд и пари ще паднат, за да запрлича на автомобил, па камо ли на истинско Рали.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Tatrata
Vento_Power написа:Tatrata написа:Vento_Power написа:Братовчед ми има Голф Рали и е супер запазен.Преди го продаваше ама сега си го закара в Австрия (там живее) и му прави тунинг.За сега още е 300 коня....наистина това е уникална кола.
Червеното с ролбарите вътре?
Да,знаеш ли го!?
Прочел съм малко за него

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”