Колеги, вчера смених съединителя на Г3 1.6 AFT.
Комплект дискове + жило. В магазина ми дадоха и един лагер за 11 лв, който обаче майстора не го сложи, т.к. предположи че е от друг модел Голф. Фатално ли е това, че този лагер не е сменен?
След смяната съединителя зацепва добре, достатъчни ниско, но горе педала има доста празен ход - това от жилото ли е или?
Между другото съединителя е ЗАК, купен от аутобул на Обиколна в Овча Купел. Много коректни и любезни хора са там!
Благодаря ви за мненията!
След смяна на съединител
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
След смяна на съединител - проблем!
вчера ходих на Железница се опитах да кача на задна един малко по-сериозен баир без засилка от място...
... газ, смрад на феродо и накрая съединителя спря да зацепва
.
Изстина за около 4 часа и си тръгнах по живо по здраво. Но вече съединителя зацепва доста по-нагоре и отвртеме навреме пак понамирисва на феродо. Това е нов съединител на 1 седмица и на не повече от 300 км!? Възможно ли е да съм го скапал при първото по-сериозно натоварване???
... газ, смрад на феродо и накрая съединителя спря да зацепва

Изстина за около 4 часа и си тръгнах по живо по здраво. Но вече съединителя зацепва доста по-нагоре и отвртеме навреме пак понамирисва на феродо. Това е нов съединител на 1 седмица и на не повече от 300 км!? Възможно ли е да съм го скапал при първото по-сериозно натоварване???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей те, случайно попаднах на тази тема и прочетох за аксиалните лагери.Според мен във всеки съединител има такъв лагер при механична скоростна кутия.Даже той да не се вижда при свалянето на скоростнста кутия.Някои лагери на VW са монтирани в скоростната кутия.До него се стига при демонтаж на задния капак на скоростната кутия. http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page05 .Та някои да знае как се отваря предна дясна врата на ГОЛФ 4.Тя е с ел. задвижване на ключалката,отключва заключва но вратата не се отваря.Благодаря предварително
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
за да не пускам нова тема да питам тук някой ако знае значи и на мене когато ми сменяха съединителя а ми го сменяха приятели купих си там сичко и лагер и като ми върнаха колата нали с сменен съединител ми казаха че тоя лагер не ставал и там нямало лагер като свалили стария дали е фатално че сам без лагер или просто нямам такъв стоково
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”