Днес научих за този горум и много ме накефи

Tihi написа:Здравейте
Днес научих за този горум и много ме накефиТа на въпроса...Тати си докара нов Пасат 2000г от Австрия ,обаче се чудим за разни неща по него.Примерно има ли ESP ? Става въпрос за 1.9ТDi 116 коня.Също така има и странни амортесиори.Некфи червени....Та интересува ме мога ли някъде да прочета къв вариант се води и какви "скрити" ектрси има....Мисля , че е Highline вариант...
Tihi написа:.....Къде мога да намерия информация за всички екстри ?......Да знаете дали има и подобно за този пасат ?
versace написа:Двигателя не може да ти е 116 коня. Червено ДИ от ТДИ е 130 коня, но май през 2000 година тази модификация е доста рядко срещана. Не гледай отозад какво е написано. Виж си тази бележка в багажника. Там пише и киловатите.
А ако е 116 коня тогава е само с едно червено И от ТДИ и е новия двигател, който също е доста рядко срещан тази година.
daskal написа:versace написа:Двигателя не може да ти е 116 коня. Червено ДИ от ТДИ е 130 коня, но май през 2000 година тази модификация е доста рядко срещана. Не гледай отозад какво е написано. Виж си тази бележка в багажника. Там пише и киловатите.
А ако е 116 коня тогава е само с едно червено И от ТДИ и е новия двигател, който също е доста рядко срещан тази година.
versace нещо съвсем ги обърка Tihi говори за регистрация 2000г-двигатели АТJ и AJM 116 к.с. с 1.9ТDI DI червени. Ако е с едно червено I e или 110 к.с. -Пасат Б5 или 130 к.с. -Пасат Б5,5 (с кръглите стопове 2001-2004 г.)
Tihi написа:Добре де не ми се карайте 130 коня е.Там буквичките ги забравих кфи бяха обаче е 80 и няколко киловата..Та сега можете ли вече да ми кажете за кфо иде реч?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта