Здравейте колеги,
от два дни ми мига лампата на свещите на таблото. Ходих при майстор, той каза, че всичко е ОК, и става въпрос за грешка в компютъра вероятно, трябвало да се зачисти. За съжаление събота и неделя не работели стендовете , а аз понеделник сутринта заминавам за морето, южното черноморие.
Въпросът ми е, къде по юга мога да намеря майстор със стенд, който да ми занули грешките в компа?
Благодаря ви.
Благодаря на Добри, че преместиха темата в адекватния раздел-грешката е моя, знаете, че от една година точно рядко посещавам форума))
Местя в Дизеловия радел.
Предполагам имаш предвид свещите, подгряващите най-вероятно. Ако е така е писано по въпроса.
mod edit: dobrinb
Стенд
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми като си на морето ше отскочиш до варна и ifidik ще ти оправи нещата. Но не си мисли че като се изчисти грешката веднага щесе оправи щото грешката сигнализира за повреда. Ако повредата си е още там то лампаа пак ше светне.
Ако те интересува ми пиши да ти дам номера му. Иначе други форумни хора по морето незнам
Ако те интересува ми пиши да ти дам номера му. Иначе други форумни хора по морето незнам
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
gomez написа:Виж си СТОП машинката !!! Имаш ли стопове ?!!
Ами да ви кажа, не съм проверявал за стоповете дали работят. Единсвтеното, което се надявам е беазаварийната да ме хвърли до морето-)
Ще съм в Приморско, и Варна ще ми е малко далечко!
Цял ден нямах интернет нещо, затова влизам чак сега.
Тъй като сега ще си лягам, понеже ще ставам раничко, ако някой ще почива наоколо - GSM 0898 473 776 Станимир
Върни се в “Дизелови агрегати”