гледай да не се присъединиш към клуба
Здравейте имам вече GOLF4 1.8 20v
-
todmarin
- Автомобил:
- Двигател:
На този етап не. Искам да сменя всичко по предното окачване и малко музика това за окачването съм го правил на всички коли който съм имал т.е всичко ново и после доста време не пипам.Колата става като нова а веднъж свикнеш ли по този начин за напред е закон.Тази кола много я исках точно такава 1.8 климатроник и всички екстри за модела .Няма значение за цената която ще ми струва просто съм си такъв
.Има едни тампони който скърцат но всичко доло до две седмици след това и музика.Я дайте мнение за читава МП3 за колата искам хубав звук и там не правя компромис.
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
:)
Честито за машинката Колега
Жив и здрав да си я караш и да се слушкате 
- nikiangel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
todmarin написа:На този етап не. Искам да сменя всичко по предното окачване и малко музика това за окачването съм го правил на всички коли който съм имал т.е всичко ново и после доста време не пипам.Колата става като нова а веднъж свикнеш ли по този начин за напред е закон.Тази кола много я исках точно такава 1.8 климатроник и всички екстри за модела .Няма значение за цената която ще ми струва просто съм си такъв.Има едни тампони който скърцат но всичко доло до две седмици след това и музика.Я дайте мнение за читава МП3 за колата искам хубав звук и там не правя компромис.
Аз съм с alpine cda 9886R
свири много яко ... но може би защото ползвам и усилвателя на колата+бас бокса.
И има една много хубава екстра... usb вход. Пъхаш мемори стика и се кефиш... няма нужда да печеш СДта.