Община Рудозем ви кани на Авто-мото шоу

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Нед 10 авг 2008 12:04

Черното BMW 5 спечели. А Слави с "G-60-то" беше втори. И на мен много ми са искаше някой от наш'те да стъпи най-горе на стълбичката... :?

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

:)

Мнениеот snupeca » Нед 10 авг 2008 15:00

Бат Stanko_g ко стана с видеото от вчера :039: Я качи малко матриал да се порадваме на шоуто (отново) :maaad: :maaad: :maaad:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Re: :)

Мнениеот stanko_g » Нед 10 авг 2008 15:07

snupeca написа:Бат Stanko_g ко стана с видеото от вчера :039: Я качи малко матриал да се порадваме на шоуто (отново) :maaad: :maaad: :maaad:
апарата не е в мен дадох го да ми свалят снимките и видеото на друг компютър довечера трябва да ги взема и утре най-вероятно ще имаме и ще гледаме
имам тука един след малко ще го кача ама е сниман с телефон :? :oops:

Последна промяна от stanko_g на Нед 10 авг 2008 15:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 10 авг 2008 15:14

Качвай хич да ти не пука :heavymetal: Да има нещо да гледаме :039: Да видят хората които не дойдоха :smackbum какво са изпуснали :beer

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Нед 10 авг 2008 15:43

здравейте колеги супер беше и аз бях там кажете как се качват клипчета :wink:
малко снимки на голфчето
http://store.picbg.net/pubpic/EF/66/313 ... 28ef66.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/71/63/19c ... 3b7163.JPG

Последна промяна от aleksnlnl на Нед 10 авг 2008 16:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 10 авг 2008 15:54

http://www.youtube.com/watch?v=fCQwNMEJA-o ето го клипчето след няколко минути ще бъде одобрено и ще може да се гледа само дето има един разбирач близо до телефона на сина ми които снима
Направи си регистрация в youtube.com или vbox7.com и влизаш в upload/качване и ти си човека :да:

Последна промяна от stanko_g на Нед 10 авг 2008 15:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Нед 10 авг 2008 15:58

stanko_g написа:http://www.youtube.com/v/fCQwNMEJA-o ето го клипчето след няколко минути ще бъде одобрено и ще може да се гледа само дето има един разбирач близо до телефона на сина ми които снима
Направи си регистрация в youtube.com или vbox7.com и влизаш в upload/качване и ти си човека :да:

мерси колега каде беше вчера нете видях :wink:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 10 авг 2008 15:59

aleksnlnl написа:...:
горе в публика бях като снайперист с фотоапарат в ръка и съм те снимал на няколко места и теб само да ми дадът снимките

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Нед 10 авг 2008 16:01

stanko_g написа:
горе в публика бях като снайперист с фотоапарат в ръка и съм те снимал на няколко места и теб само да ми дадът снимките

малко се изложихме на дръпките :oops: и аз бях в публиката братчеда караше голфа :wink:

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 10 авг 2008 16:27

aleksnlnl написа:
stanko_g написа:

малко се изложихме на дръпките :oops: и аз бях в публиката братчеда караше голфа :wink:
Колега не беше хич зле на драга :wink: Имаше и 320-ки по-зле от колегата бензино с полото дет му е 90кс Представихте се доста доволно според мен Аз бях с бензино щот не можах да доида с моита кошница Стояхме точно на старта :heavymetal: Това с черната тениска дето беше ли е брат ти щот ви видях и на аудиото :roll:

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Нед 10 авг 2008 16:51

snupeca написа:
aleksnlnl написа:
stanko_g написа:

Колега не беше хич зле на драга :wink: Имаше и 320-ки по-зле от колегата бензино с полото дет му е 90кс Представихте се доста доволно според мен Аз бях с бензино щот не можах да доида с моита кошница Стояхме точно на старта :heavymetal: Това с черната тениска дето беше ли е брат ти щот ви видях и на аудиото :roll:

мерси колега всички с vw се представиха добре а това е един приятел с черната тениска :wink:

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 10 авг 2008 17:00

aleksnlnl написа:
snupeca написа:
aleksnlnl написа:
stanko_g написа:

мерси колега всички с vw се представиха добре а това е един приятел с черната тениска :wink:
Така е Колега : vw fen Много добре се представиха колегите от :021: love.vwclub :bowdown :bowdown Догодина се надявам и аз да пусна кошницата на чертата :twisted: Евала на Слави с Г60-то мн ме изкефи :heavymetal:

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Нед 10 авг 2008 17:02

и мен много ме искефи слави имам клипче и ще гледам по бързо да го кача а аз зимах 4 място на музиката прецакаха ме малко за бас касата и първо място за оптичен тунинг :wink: догодина ще се опитама по добре :wink:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 10 авг 2008 17:08

А колко коня е това животно :shock мисля на 3-та и гуми въртеше :gruebel

Потребителски аватар
snupeca
Контакти:

Мнениеот snupeca » Нед 10 авг 2008 17:09

aleksnlnl написа:и мен много ме искефи слави имам клипче и ще гледам по бързо да го кача а аз зимах 4 място на музиката прецакаха ме малко за бас касата и първо място за оптичен тунинг :wink: догодина ще се опитама по добре :wink:
Таз година 4-то догодина по-напред :да: Иначе оптиката е жестока :bowdown Между другото колко даде на драга ако не е таина :wink:

Върни се в “Организационен”