Малка поправка - предпазителя е номер 6 - 20А (поне по схемите).
По кабел черен с червена ивица ти идва +, а другите се за степените.
П.П. Минуса в VW е кафяв.
ключ на вентилатора
- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
За да провериш дали върти вентилатора на куплунга който се намира от зад на панела с връткита трябва да направиш мостче между черен с червена ивица (или червен с черна ивица - не помня как точно беше) и някой от другите кабели които са на куплунга. На въпросния куплунг мисля че няма маса но все пак погледни ако на него има кабел с кафява изолация не допираи този кабел до нито един от другите. Първо провери дали идва + на някои от кабелите които са на куплунга.
Успех!
Успех!
Аз имах проблем със степените и ми работеше само 4-та степен която си е директна и се оказа, че проблема е изгорял термо-предпазител на самата резисторна плочка която е монтирана в турбинния вентилатор ( направих му един ел мост
) и степените си заработиха.
Иначе самият ключ е наистина много калпав моя гледам че е нагорял от към куплунга и пластините са зле и покривени ...
А за пластмасите мноого внимавай наистина са страшно чупливи при мен е така натрошен целият модул с врътките, че ... сега съм го залепил целият с горещ силикон и се крепи на честната си дума

Иначе самият ключ е наистина много калпав моя гледам че е нагорял от към куплунга и пластините са зле и покривени ...
А за пластмасите мноого внимавай наистина са страшно чупливи при мен е така натрошен целият модул с врътките, че ... сега съм го залепил целият с горещ силикон и се крепи на честната си дума