Срещу заплащане разбира се
Един приятел беше миналата седмица в КАТ и е чакал 9 часа

А времето е пари все пак

не може без колата да е там да я регистрирашzdravko_1986 написа:Я и аз да питам тук. Взех си нова кола, но е к транзитни номера. Не мога да и направя каско, докато е с тях. Въпросът ми е - може ли де се регистрира кщолата, в Кат София окръг /този в Гео Милев/ без да карам колата до там. Просто ме е страхда не стане някоя беля, и както съм без каско мамата ще си еве. Има ли някакъв начин да стане този номер.
П.П. Извинявам се на колегата, че му използвам темата.
zdravko_1986 написа:Я и аз да питам тук. Взех си нова кола, но е к транзитни номера. Не мога да и направя каско, докато е с тях. Въпросът ми е - може ли де се регистрира кщолата, в Кат София окръг /този в Гео Милев/ без да карам колата до там. Просто ме е страхда не стане някоя беля, и както съм без каско мамата ще си еве. Има ли някакъв начин да стане този номер.
П.П. Извинявам се на колегата, че му използвам темата.
Друже него не го е страх от това че ще го спрат.Той може да си кара безгрижно с тези номера,а го е страх да не го излупа някой защото никой няма да му поеме щетитеslavi ivanov slavov написа:Вьжето,вьжетоооо!!!!!!!! а кьде го забравяте, дьрпа те някои до кат и това е.Аз така дьрпах един мои , покраи два патрула минахме и само ни изгледаха зеинали.
zdravko_1986 написа:Я и аз да питам тук. Взех си нова кола, но е к транзитни номера. Не мога да и направя каско, докато е с тях. Въпросът ми е
Stivi написа:zdravko_1986 написа:Я и аз да питам тук. Взех си нова кола, но е к транзитни номера. Не мога да и направя каско, докато е с тях. Въпросът ми е
Не може да направиш каско ли ?? Може би не си попитал правилния застраховател понеже аз съм правил каско на 2 коли с транзитни в БулИнс и няма никакъв проблем-просто номера го вписват после,той не е толкова важен !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта