stanko_g написа:А колко коня е това животномисля на 3-та и гуми въртеше
270-280. Там някъде...
snupeca написа:Таз година 4-то догодина по-напредaleksnlnl написа:и мен много ме искефи слави имам клипче и ще гледам по бързо да го кача а аз зимах 4 място на музиката прецакаха ме малко за бас касата и първо място за оптичен тунингдогодина ще се опитама по добре
Иначе оптиката е жестока
Между другото колко даде на драга ако не е таина
Тва е ба*ти Дзвераaleksnlnl написа:snupeca написа:Таз година 4-то догодина по-напредaleksnlnl написа:и мен много ме искефи слави имам клипче и ще гледам по бързо да го кача а аз зимах 4 място на музиката прецакаха ме малко за бас касата и първо място за оптичен тунингдогодина ще се опитама по добре
Иначе оптиката е жестока
Между другото колко даде на драга ако не е таина
незнам не останахме да гледаме след наградите на музиката си трагнахме
на слави голфа и на 3-та гуми въртеше имам и клипа ще го кача
И аз така знам 330aleksnlnl написа:benzino написа:stanko_g написа:А колко коня е това животномисля на 3-та и гуми въртеше
270-280. Там някъде...
аз чух че е 330
snupeca написа:И аз така знам 330aleksnlnl написа:benzino написа:stanko_g написа:А колко коня е това животномисля на 3-та и гуми въртеше
270-280. Там някъде...
аз чух че е 330
nando 16v написа:Как така ги мислите тези коне бе пичове![]()
докато не се сложи на дино никой не може да каже колко коня е та даже и собственика на колата-като гледам как гадаете скоро и до 500 ще стигнете![]()
само си чешите клавиетурите....
stanko_g написа:апарата не е в мен дадох го да ми свалят снимките и видеото на друг компютър довечера трябва да ги взема и утре най-вероятно ще имаме и ще гледамеsnupeca написа:Бат Stanko_g ко стана с видеото от вчераЯ качи малко матриал да се порадваме на шоуто (отново)
![]()
![]()
имам тука един след малко ще го кача ама е сниман с телефон![]()
VR6 написа:stanko_g написа:апарата не е в мен дадох го да ми свалят снимките и видеото на друг компютър довечера трябва да ги взема и утре най-вероятно ще имаме и ще гледамеsnupeca написа:Бат Stanko_g ко стана с видеото от вчераЯ качи малко матриал да се порадваме на шоуто (отново)
![]()
![]()
имам тука един след малко ще го кача ама е сниман с телефон![]()
Давай насам снимките и видеоклипчетата шефе, давай да им се накефим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта