някак не мога да си го обясня какво точно представлява тази работа
Реглаж заден мост?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Реглаж заден мост?
стана ми много интересно как се регулира заден мост?гледам на рекламни табели на сервизи пише реглаж. някой правил ли е такова нещо?на всички фв-та ли е възможно
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
biostrong написа:е хубу аз като съм със синхро и съм с един вид носачи - всяко колело си е автономно закачено как да го направя тоя реглаж ? като всеки носач е закачен с 2 тампона ? - явно и тук не става
Имах мазда 323 някога и единия тампон дупката дето минава болта през нея беше направена с изместен център. Тампона се върти и променя сходимостта на колелата. Незнам дали при синхрото е така.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и на нашите се регулира..
Обикновенно подава шенкела.. но не е задължително.. става от минавания през бордюри.. и прочее кофти изпълнения..
Подлагат зада шенкела шайби... специални дистанционни пластини...
и си в джаза..
ама е голяма играчка.. никой няма да седне да го прави, защото всекъ поът трябва да се демонтира гумата.. после да се монтира.. да се калибрира наново онова дет мери...
Обикновенно подава шенкела.. но не е задължително.. става от минавания през бордюри.. и прочее кофти изпълнения..
Подлагат зада шенкела шайби... специални дистанционни пластини...
и си в джаза..
ама е голяма играчка.. никой няма да седне да го прави, защото всекъ поът трябва да се демонтира гумата.. после да се монтира.. да се калибрира наново онова дет мери...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”