Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
skoti

Мнениеот skoti » Пон 11 авг 2008 22:51

Vizor написа:И аз да се похваля. На 23 години съм и още не съм пропушил цигари :) И не смятам. Мисля, че всичко е на воля. Виждал съм човек, който имаше воля и си ги смачка и ги хвърли в кофата. От тогава не е пушил!

Браво на теб :wink: . Пуших от 6-7 клас до втори курс , бях стигнал на ден по 2.5- 3 кутии буквално ги ядях цигарите :evil: . Един ден когато бяхме на практика ме бяха сложили на лакозаливна машина и там беше забранено да се пуши за цял ден изпуших точно 2 цигари . Вечерта когато се прибрах реших да наваксам и на четвъртата поредна ми призля и заповръщах :evil: . От следващия ден нататък спрях цигарите без да си казвам тази кутия ми е последна или нещо от този сорт , имаше много работа и не ми оставаше време да пуша и това май ми помогна доста . Сега ако някой запали цигара на 20 метра го усещам без да съм го видял :lol: , и ми става лошо ако някой се друса близо до мене .
ПП пропушвам по една пура на рождения си ден 8) , само защото шефа ми ги носи и според него са някакви от 50$ , но бих предпочел да ми беше дал парите вместо фаса .

skoti

Мнениеот skoti » Пон 11 авг 2008 22:58

Бих искал да добавя за пушачите понеже имат понякога лек дискомфорт относно мириса на никотин . Изпушват се 2 цигари набързо , след това се мие устата с паста за зъби поморин :lol: по принцип е бяла с мноого калций или май вар беше . След това се вземат три дъвки орбит по възможност от най лютите , и се дъвчат поне три минути въпреки сълзите на очите . Най сладкото най накрая отделете си и една чаша кока кола за капак добре изстудена , ако след това все още ви се пуши наистина сте привързан за цигарите наркоман :oops:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пон 11 авг 2008 23:29

Моят начин да ги спра се оказа спортът. Започнах преди половин година да тренирам усилено. Първо започнах да бягам, после правех упражнения на успоредка и на висилка. След това продължих с плуване и докато по цели дни почти тренирах спрях да мисля за цигарите и сега не ми се ослаждат...
Дано съм успял да ги спра завинаги. Последвайте примера ми и ви желая успех :wink:

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Вто 12 авг 2008 11:29

Аз още не съм пропушил:)......а вече спрях и да пълнея - с диета преди месеци, сега съм същите килограми както преди да спра да пуша.....въобще всичко си е като преди, но не пуша.....пожелвам успех на всички в начинанието:)

Потребителски аватар
Vanu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vanu » Вто 12 авг 2008 11:37

не ми пречи по цигара-две на ден, защо да ги спирам? На 22 съм, пуша откакто почнах работа... Спирах ги за месец, не забелязах да ям повече. Ако на някой са му проблем - да ги спира, засега грижи нямам. Всичко в големи количества е вредно, в мярката му е майката ;)

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Вто 12 авг 2008 11:40

ДА кажа и аз..Аз винаги след цигара смуча нещо(близалка,бонбон) или дъвча дъвка-ехх голям кеф ... с течение на времето почнах само дъвки близалки и така спряха да ми липсват..Ама сега лятото пак почнах-по-просветените ще знаят защо..Тааа.мисълта ми е-дъвки бонбони близалки разни глезотийки бебешки помагат :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 12 авг 2008 11:50

Pencheva написа:ДА кажа и аз..Аз винаги след цигара смуча нещо

засмука се и в бисерите :twisted:

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Вто 12 авг 2008 12:06

Трябваше да изглежда така
Pencheva написа:ДА кажа и аз..Аз винаги след цигара смуча нещо ехх голям кеф ...

Сега се сетих и за още нещо-Ментовите ленти адски мноо помагат-като го сложа в устата си и изобщо не ми са пуши-защото адски пари..и на мои приятелки помага...Просто се чудиш как да премахнеш ментовия вкус-малко е гадничко-ама пък не ти са пуши

Потребителски аватар
benzino
Автомобил: VW Polo 86c
Двигател: mix

Мнениеот benzino » Вто 12 авг 2008 12:08

Някой беше казал: "Да спреш пушенето е най-лесно! Правил съм го поне 300-400 пъти!" mhihi Аз мога да се похваля, че съм активен НЕпушач! 8)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 12 авг 2008 13:26

...пак се изложих...

Последна промяна от Ivailo на Вто 12 авг 2008 16:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Вто 12 авг 2008 16:03

ISRalien написа:
benzino написа:Някой беше казал: "Да спреш пушенето е най-лесно! Правил съм го поне 300-400 пъти!" mhihi Аз мога да се похваля, че съм активен НЕпушач! 8)

Хемингуей ако не се лъжа.. И беше "над милион пъти" :)

Или пък Марк Твен.....

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Вто 12 авг 2008 16:17

Марк Твен

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 12 авг 2008 16:35

и аз непуша просто не виждам голям смисъл от това :wink: но ако някой се е осъзнал ве4е единствения на4ин е силна воля :wink:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 09 сеп 2008 8:14

От някъде 3 седмици не пуша (с изключение на 1 ден, в който цигарите ми помогнаха на зъбобола :oops: ).
Чувството е ... много приятно.
Усещам прилив на сили - въглеродния окис се свързва с хемоглобина и го разгражда, а той е важен за снабдяването на мускулите с кислород - а аз пушех по 2 кутии в последните 12 години.

Успех на всички ни :wink:

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Вто 09 сеп 2008 9:21

Груп , и аз съм от толкова време някъде :) Ама изкарах един синузит посредата и май и той помогна :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”