И какво стана днес, спрях на светофара и ме поздрави колегата Дъ Бъзз, радостен от факта, че сме навсякаде реших да отида на плаж. Плащам си 5лв вход в така актуалното - Какао Бийч и си паркирам колата. Спокоен отивам на плаж, плащам си шезлонг 7лв, 7лв чадър, 2-3 фрешчета, абе перфектен ден... Идва време да си ходя, качвам се на колата и какво да видя - някой решил да забогатее на мой гръб - свалени са ми мигачите, блендите , халогени абе всичко. Халал да са им, Ес класи, Ц класи и поршета, а се огледаха в моя Голф.
Живи и здрави , утре на връщане минавам през Илко и ще си напазарувам, а е ясно че и мен не ме подмина на най-актуалния ни курорт.
Циркаджийска работа !
Оправих заглавието
mod edit: group®

Ограбена кола на Cacao Beach @ Sunny Beach
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pencheva
- Автомобил:
- Двигател:
arrougance написа:Някой е имал неизбежна нужда от тези части...
Имам неизбежна нужда от 1000000 лева от кой да взема...

Последна промяна от Pencheva на Вто 12 авг 2008 22:42, променено общо 1 път.
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Re: Ограбена кола на Cacao Beach @ Sunny Beach
Много кофти колега...
В днешно време май спасението от тия гадории е в луксозните коли. Ся нали са на мода баровците, връзкарите и тем подобните отрепки, та може и за тва да не барат. Не знаят на кого могат да попаднат. Не че и ти не можеш да им метнеш сопата.
Но все пак много жалко, че теб са ошънкали.... 

moleo написа: Халал да са им, Ес класи, Ц класи и поршета, а се огледаха в моя Голф.
Оправих заглавието
mod edit: group®
В днешно време май спасението от тия гадории е в луксозните коли. Ся нали са на мода баровците, връзкарите и тем подобните отрепки, та може и за тва да не барат. Не знаят на кого могат да попаднат. Не че и ти не можеш да им метнеш сопата.

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:молео....пий една голяма студена водица и им тегли едни майни....горе главата....

Съжалявам, колега. Много неприятно и на никой не го пожелавам.
Аман от такива.....

Дано тези които са направили кражбата скоро си намерят майстора !!! Всичко се връща в този живот

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
VW-fenka написа:chefito написа:молео....пий една голяма студена водица и им тегли едни майни....горе главата....
![]()
Съжалявам, колега. Много неприятно и на никой не го пожелавам.
Аман от такива.....Ти си оправяш колата, наливаш пари в нея и за един миг....
![]()
Дано тези които са направили кражбата скоро си намерят майстора !!! Всичко се връща в този живот
Всичко лошо на този свят да им се случи....

- kickdown
- Автомобил: 2008 Tiguan TF + 2017 Seat Ateca
- Двигател: CBAB
Re: Ограбена кола на Cacao Beach @ Sunny Beach
benzino написа:В днешно време май спасението от тия гадории е в луксозните коли. Ся нали са на мода баровците, връзкарите и тем подобните отрепки, та може и за тва да не барат. Не знаят на кого могат да попаднат. Не че и ти не можеш да им метнеш сопата.Но все пак много жалко, че теб са ошънкали....
Да бе точно на Какао, спираме група приятели - аз с BMW E46, друг с последната Opel Zafira, друго момче от наще с новото BMW X5 и още едно момче с последната Астра. Тръгваме си след няколко часа - Мойто BMW на предния и задния калник по една готина линия от пирон, X5 открай-докрай пак с пирон, Зафирата шофьорската врата, Астрата само капака, освен нас един Голф 3 открай докрай (беше спрял до моето BMW), една C-Class-а от последните задния калник, и едно А6 новите комби задната врата. 7 коли спряни културно на означените места без да пречат на никой - защо????? Това немога да разбера защо??? Айде на новите и скъпите коли от завист - но на мойта и на гофчето защо???? Като момичето с голфа беше адски разочаровано, защото го имаше от скоро и се разплака - а моя човек с X5 се тресеше от нерви и само искаше да докопа тоя дето го е направил. И все пак защо го бяха направили???????
Върни се в “ОФФ-Топик - други”