Здравейте , колеги
Снощи ми откраднаха колата от младост 3 , червен голф 4 /3 врати/ 1.6 бензин, няма надписи по багажника,само емблема.
номер С 0795ХК. Преди 2 дена го водих на автомивка и беше лъснат от всякъде .С лети джанти тип R32 -15ки
Снимка по късно ще сложа/иначе е същия като на аватара ми/
ако някой има инфо да се обажда на 0888123829 Жоро

Откраднат голф 4
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, че имаш каско. Бял ден да не видят гадовете.
Доколкото знам, това, което ти трябва за пред застрахователите, за да обявиш колата за открадната, е:
1. Талоните на колата - голям и малък
2. Ключове и дистанционни - брой, който си обявил при сключването на зсатраховката
3. Полицата за Каско
За друго не се сещам.
Успех, колега - поне ще си вземеш паричките - след време макар (2-3 месеца), ама пак е нещо.
Всъщност, дано се намери, ама е тудна работа...може вече да са я разпарчатосали или да са я пратили в Косово на шиптерите.
Единственото, което може да се пожелае на боклуците, които са я взели, е с парите от колата да си купят свещи и сами да си ги запалят.

Доколкото знам, това, което ти трябва за пред застрахователите, за да обявиш колата за открадната, е:
1. Талоните на колата - голям и малък
2. Ключове и дистанционни - брой, който си обявил при сключването на зсатраховката
3. Полицата за Каско
За друго не се сещам.
Успех, колега - поне ще си вземеш паричките - след време макар (2-3 месеца), ама пак е нещо.
Всъщност, дано се намери, ама е тудна работа...може вече да са я разпарчатосали или да са я пратили в Косово на шиптерите.
Единственото, което може да се пожелае на боклуците, които са я взели, е с парите от колата да си купят свещи и сами да си ги запалят.

- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
ей,мамка им и крадливи колпеленца!!! Не се спират!!! Преди седмица,бях на гости на мн близък приятел с 4-ката на баща ми в Младост 3 и след като си тръгвах забелязах,че пасажерската клю4алка е разбита,но колата не бе отваряна. Явно там има действаща сериозна група.
Колега дано ти се намери колицата,ако не ще чакаш минимум 3-4 месеца,като знам ДЗИ колко са бързи. А и доколкото съм осведомен,първо тече полицейско издирване което трае близо 5 месеца!!!
Колега дано ти се намери колицата,ако не ще чакаш минимум 3-4 месеца,като знам ДЗИ колко са бързи. А и доколкото съм осведомен,първо тече полицейско издирване което трае близо 5 месеца!!!

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Искрено съжалявам колега... Ще се оглеждам както винаги макар и да е малко вероятно да го мерна.
Като цяло младост, люлин и другите подобни квартали са удобни за подобни акции просто защото почти няма гаражи. Хората си държат колите пред блоковете което допълнително улеснява конекрадците...
Крайно време е да се изкоренят всички престъпни и корупционни практики в МВР и господата с униформите да започнат да си вършат работата, а не да бачкат на партия с джамбазите...
Като цяло младост, люлин и другите подобни квартали са удобни за подобни акции просто защото почти няма гаражи. Хората си държат колите пред блоковете което допълнително улеснява конекрадците...
Крайно време е да се изкоренят всички престъпни и корупционни практики в МВР и господата с униформите да започнат да си вършат работата, а не да бачкат на партия с джамбазите...
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Съжалявам колега
Дано си я застраховал за добра сума.
Иначе освен нещата, които колегата по-горе ти каза, ти трябват и талон за технически преглед, гражданска, абе всичко.
Иначе процедурата:
Завеждаш я за открадната в съответното районно.
Завеждаш я при застрахователя(разпитай ги хубаво, какво искат).
След известно време(месец беше преди) от районното ти издават службна бележка, с която отиваш в прокуратурата.
След още време(тук не знам по закон колко е, но минимум месец два) от прокуратурата ти издават служебна бележка, която даваш на застрахователя.
Подписваш при нотариус декларация, че и да се намери колата тя е собственост на застрахователя ти и имаш право да си я откупиш за сумата, която са ти платили.
В общи линии това е (за съжаление от личен опит го казвам).
Съвет: прави си копия на всички бележки и документи, които ще се появят
Успех

Дано си я застраховал за добра сума.
Иначе освен нещата, които колегата по-горе ти каза, ти трябват и талон за технически преглед, гражданска, абе всичко.
Иначе процедурата:
Завеждаш я за открадната в съответното районно.
Завеждаш я при застрахователя(разпитай ги хубаво, какво искат).
След известно време(месец беше преди) от районното ти издават службна бележка, с която отиваш в прокуратурата.
След още време(тук не знам по закон колко е, но минимум месец два) от прокуратурата ти издават служебна бележка, която даваш на застрахователя.
Подписваш при нотариус декларация, че и да се намери колата тя е собственост на застрахователя ти и имаш право да си я откупиш за сумата, която са ти платили.
В общи линии това е (за съжаление от личен опит го казвам).
Съвет: прави си копия на всички бележки и документи, които ще се появят

Успех
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Не знам дали тук е мястото, но бих искал да споделя нещо и да отправя един апел:
Преди няколко дни добри приятели ме предупредиха за двама мишока в квартал Изток които пипкали по коли и ми били метнали оче на полото...
И така скъпи ми мишлета, знам ви кои сте, знам къде живеете, знам какви коли карате...
Ако нещо ми се случи с полото независимо дали сте вие или не така ще ви подпаля задниците, че ще си мечтаете да дойде полиция и да ви отърве. Вие си знаете кои сте.
Преди няколко дни добри приятели ме предупредиха за двама мишока в квартал Изток които пипкали по коли и ми били метнали оче на полото...
И така скъпи ми мишлета, знам ви кои сте, знам къде живеете, знам какви коли карате...
Ако нещо ми се случи с полото независимо дали сте вие или не така ще ви подпаля задниците, че ще си мечтаете да дойде полиция и да ви отърве. Вие си знаете кои сте.
- everlastt
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги за съпричастността, пред бл 319 е открадната. До сега бях при застрахователя , сигнализирах където трябва .Да видим боклуците дали ще се обадят за откуп.И още нещо колеги направете си поне 1-2 блокираовки на колите има шанс да не ги намерят и да се откажат ,аз сега съжелявам че не си направих .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”