Въпрос към варналии?--- благодарности на всички.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Въпрос към варналии?--- благодарности на всички.
До летището разбрах че има автокъщи.Може ли да ме насочите откъде да мина?и някъде другаде ако има автокъщи да ми кажете маршрута?
Последна промяна от Layer на Чет 14 авг 2008 23:16, променено общо 1 път.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=43.237864,27.845289&spn=0.004002,0.006909&t=h&z=17
летището се пада от ляво,това което виждаш е 1/3 от всичките коли ,ще ти отнеме 2 дена да разгледаш всичко.Ужас е
летището се пада от ляво,това което виждаш е 1/3 от всичките коли ,ще ти отнеме 2 дена да разгледаш всичко.Ужас е
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Автокъщите се падат успоредно на магистралата, от кръговото до летището не се качваш на магистралата а излизаш на другия път веднага след моста. Това е изхода на града по околовръстния път.......Зора, Метро, Техномаркет(полис) едно от двете.
Незнам дали те насочвам правилно, питай ако не си се ориентирал
Незнам дали те насочвам правилно, питай ако не си се ориентирал
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега остави ги ти Варналии,
ами се огледаи кьм Кюстендил, Дупница , Благоевград. Взимал сьм от тези градове две коли сьс 3-4 000 хиляди лева под пазарната им цена вьв Варна. Втората кола беше джип Нисан терано -2 дьлгата база 98 година всички екстри, еми преди две години го платихме 11 100лева(в Кюстендил) а тука още са по 15 000 хилки
. Някои да не остане сьс грешни впечатления аз сьм коряняк Варналия с половината момчета по тия паркингзи сме приятели и сме израсли заедно но просто са цифромани, опел астр 94 година 1,7 турбо дизел интер колер(с немския мотор) 5 800 лева
ама каза перфектна ве Славчо ко искаш, сега аз нищо не искам викам ама ще отида от дупница ще си взема голф -4 ка е верно с две врати и 1,4 мотор ама 99 година кола. Че това е положението ако имаш пари бол за даване тука е мястото ако сати под брои казах ти кьде да погледнеш.

Последна промяна от slavi ivanov slavov на Сря 13 авг 2008 21:05, променено общо 1 път.
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Всеки знае, че цените във Варна са дебели. Има една автокъща в едно село Енево. Там карат някакви тарги с автовозите и то на ниски цени, ама разбира се си имат по някоя друга забележка и Варналии ходят от там и вземат за техните къщи. Той собственика на автокъщата в с. Енево вика, че парите си ги изкарва от Варналии. То в туй забутаното село почти никой не знае автокъщата
Като вземели колите с 2-3 хиляди лева слагали надценка във Варна... какво да говорим повече 

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
npu3pak написа:Всеки знае, че цените във Варна са дебели. Има една автокъща в едно село Енево. Там карат някакви тарги с автовозите и то на ниски цени, ама разбира се си имат по някоя друга забележка и Варналии ходят от там и вземат за техните къщи. Той собственика на автокъщата в с. Енево вика, че парите си ги изкарва от Варналии. То в туй забутаното село почти никой не знае автокъщатаКато вземели колите с 2-3 хиляди лева слагали надценка във Варна... какво да говорим повече
Кое Енево колега, добричка или новипазарска област?
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
pafaka написа:я виж на пацо голфа в гаража..ако ти харесва....ше напрайм нещо по въпроса.... на него и без тва не му трябва
Хаха ейй ПаФкааа, като събера за 1.8Т тогава ще го продавам, инак НЕ!
Нови пазар, където каза колегата по горе и по точно с.Енево е по добре да се провери, все пак защо да даваш 1000-1500лв отгоре, че дерат наще от към цени е ясно.
npu3pak написа:Всеки знае, че цените във Варна са дебели.
това не ме бърка.
аз идвам утре да взема едно поло 97-98г. на майка ми за 4-5 хилки и да не се занимавам, нямам време да обикалям градовете като луд.
ходих в Бс. не и хареса нищо и утре идвам в Варна да се отърва от нея да не ме занимава че ми писна.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”