Лаптоп - голямото мислене :( Какво да избера
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Тъй като и аз съм се запалил тези дни да си купя лаптоп изивках един приятел бачкащ в HICOMM и той ме посъветва(тъй като там по цял ден тестват подобни машинки ) да взимам ДЕЛ и дори ми препоръча 1525 инспирон или нещо такова...Като цяло ДЕЛ давали най-малко дефекти и били най-стабилни и тъй като по цял ден с това се занимава го послушах и надявам се от утре и аз да имам такъв..Впечатления ще пиша по-нататък, но това е което знам...
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kickd0wn написа:Темата обаче е интересна и се вижда ясната тенденция да се харесват колкото се може по-лъскави и шарени комфютри напоследък. Значи ако един конфютър не прилича на циганска барака, да има ярки индикатори и лъскав корпус не става.
Цъ. Просто обикновенно тея лъскавите са с widescreen, читава видеокарта, HDMI, Blu-ray и прочее благинки .... За забавление и отмора дет се вика.
Едно шареникаво-лъскаво Lenovo Y710 би ли отказал, или пък некой кичозен DELL ...

- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя XPS ще ми е обидно да го изкарам от чантата, да не говорим да го отворя. Ако обаче бъда принуден на сила да работя на него ще гледам винаги да имам под ръка едно родопско одеало в случай, че някой влезе в стаята, да мога да го покрия и като ме питат какво има отдолу ще казвам, че баба ми е омесила хляб и го чака да бухне.
Последна промяна от kickd0wn на Чет 14 авг 2008 9:34, променено общо 1 път.
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:kickd0wn написа:Тоя XPS ще ми е обидно да го изкарам от чантата, да не говорим да го отворя.
Тогава си вземи 1330 ... колега купи за сина си такъвIMBALANCED!!! адската машинка. Само внимавай с фингерпринт-а, че сина му пре*ба работата
За 1330 нищо лошо, преди две седмици взехме един такъв. Особено ако нямаш кола да размотаваш по-тежка машина е перфектен. Също и доста изчистена линия без излишни "орнаменти". Единствено дисплея можеше да не е рефлексен, но да не издребнявам.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Вече си избрах, даже вече е при мен
http://www.moetopc.com/product_info.php?cPath=10&products_id=711
Благодаря и на musura за коректното отношение
http://www.moetopc.com/product_info.php?cPath=10&products_id=711
Благодаря и на musura за коректното отношение
Върни се в “ОФФ-Топик - други”