Огледала - прибиране Б5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Чет 14 авг 2008 12:29

И аз имах същата дилема,когато си купих колата!Още на огледа й копчето беше счупено!От който купих колата ми го смени!Има позиция за прибиране на огледалата,но не се прибират-оказаха се с ръчно прибиране!Наистина малко трудно се прибират,но се прибират!Би трябвало ако са с ел.прибиране,като сложиш на позиция прибиране и заключиш колата да се прибират!После като я отключиш и отвориш някоя от предните врати или запалиш колата да се отварят!Така знам от един приятел!Аз дори съм решил да си купя огледала на които има и мигачи и предполагам,че са електрически!Ако някои знае нещо да каже!

Потребителски аватар
BeJlucJlaB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BeJlucJlaB » Чет 14 авг 2008 12:44

Не бях пробвал да заключа вратите а само докато съм вътре в спряло движение съм го въртял. Ще опитам днес по този начин но вече мисля че наистина не са ел.

Потребителски аватар
Тони1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Тони1 » Чет 14 авг 2008 13:21

това със оставянето на копчето във позиция прибиране ,и след това заключване на колата също не съм го пробвал ,но се съмнявам само по този начин да могат да се прибират...

Потребителски аватар
BeJlucJlaB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BeJlucJlaB » Чет 14 авг 2008 13:23

И на мен ми се струва нелогично да не ти дават да си прибереш огледалата докато си вътре или пък отключен, но знае ли човек :shock И това ще опитам да видим :)

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 14 авг 2008 13:24

:shock :shock :shock
Защо да е нелогично. Караш си по някоя тясна уличка, разминаваш се с някой и си сгъваш огледалото

Потребителски аватар
BeJlucJlaB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BeJlucJlaB » Чет 14 авг 2008 13:33

Колега точно това съм написал - нелогично е да НЕ ти дават да си ги прибереш ако не си се заключил или не си вътре. :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 15 авг 2008 0:11

Прибирането трябва да работи по всяко едно време, независимо дали колата е в покой, в движение, със стартиран или спрян двигател. Единственото, за което се сещам е, че ще трябва да е на контакт.

Потребителски аватар
BeJlucJlaB
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BeJlucJlaB » Пон 18 авг 2008 8:54

Има някакъв проблем - или не са ел. или ел.-а не работи. Ще отида да го погледнат дали е ел. и ако е защо не се прибират. Благодаря за мненията до момента - ще пиша след като реша въпроса. :)

Върни се в “Passat”