Най-сетне намерих СЕРВИЗЪТ в Стара Загора:
Сервиз ДИАНА в Три Чучура Юг
Тук поне хората си разбират от работата. След като обиколих половината град, минах и през прочутия местен майстор Карагьоза, който така ми изкарагьози карбуратора, че вече няма да стъпя при него, сега вече съм спокоен.
Сервизи в Стара Загора
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Братле,не че нещо,ама как реши,че сервиз Диана е СЕРВИЗЪТ!?
Тва майна за мен е неква пародия на сервиз...единствения човек там който си има някаква идея за какво иде реч е Вилхелм...и може би донякъде Славчо.
Там е пълен ташак.
За мен СЕРВИЗЪТ е този на АУДИ в Пловдив на Цариградско шосе(едно време беше в двора на Мототехника на Карловско шосе)...точно зад шоурума. Аз лично поддържам моята колица там вече повече от 3 години и нямам никакви оплаквания,дори напротив.
Е може би малко скъпичко пипат,но за сметка на това ни един път не съм оставал разочарован.
А колкото до зарата-тук сносен сервиз за толкова години не успях да открия.
Може и да има,но поне аз не съм попадал на такъв
Тва майна за мен е неква пародия на сервиз...единствения човек там който си има някаква идея за какво иде реч е Вилхелм...и може би донякъде Славчо.
Там е пълен ташак.
За мен СЕРВИЗЪТ е този на АУДИ в Пловдив на Цариградско шосе(едно време беше в двора на Мототехника на Карловско шосе)...точно зад шоурума. Аз лично поддържам моята колица там вече повече от 3 години и нямам никакви оплаквания,дори напротив.
Е може би малко скъпичко пипат,но за сметка на това ни един път не съм оставал разочарован.
А колкото до зарата-тук сносен сервиз за толкова години не успях да открия.
Може и да има,но поне аз не съм попадал на такъв
- genorg
- Автомобил:
- Двигател:
CWW написа:Братле,не че нещо,ама как реши,че сервиз Диана е СЕРВИЗЪТ!?
Чети внимателно: Най-сетне намерих СЕРВИЗЪТ в Стара Загора
Говоря само за Стара Загора.
Изброяваш двама човека, които имат "идея за какво иде реч", а в повечето серзизи в СЗ и един такъв няма.
Та или ми кажи некой готин сервиз в СЗ, дето да ида като ми се развали колата, щото хич не ме грее Ауди Сервиза в Пловдив - скъпичко ще ми излезе автовоза до Пловдив

- mnnedialkov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Сервизи в Стара Загора
Някой да има актуален номер на този карагьоза, че ми трябва да види един карбуратор.
Или някой да ми го прати на ЛС...
Или някой да ми го прати на ЛС...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Сервизи в Стара Загора
Преди няколко години ходих с предната ми Джета да ми гледа карбураторът. Върна ме, не му се занимава вече с карбуратори - бавно става, не печели лев така
Като цяло не знам някой в Стара Загора, който да му се занимава с охота с карбуратори. Дори и някой да се захване изобщо, вероятно ще претупа така нещата, че няма да ти се иска да си се запознал с него изобщо. Най-добре би било да си го отремонтираш сам.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”